prva vijest

Stiže li doista ovaj brutalan smartfon iz Samsunga krajem ljeta?

15.04.2019 u 12:14

Bionic
Reading

Pro verzija vjerojatno će nuditi veći zaslon od standardnog modela, mada se ne isključuje ni to da bi se naziv mogao odnositi na prisutnost 5G tehnologije ili neke druge napredne specifikacije. Moguće je da će se u konačnici pojaviti čitava lepeza 'desetki'

Nema sumnje da će Samsung predstaviti Galaxy Note 10 kasnije ove godine, ali to sigurno nije sve. Kako piše TechRadar, spominje se još jedan model - Samsung Galaxy Note 10 Pro. Tu je informaciju pustio relativno pouzdani @UniverseIce, no tu vijest ipak treba uzeti sa zadrškom.

Vijest se pojavila na Twitteru, bez dodatnih informacija pa se o izgledu i karakteristikama možebitnog Note 10 Pro modela zasad samo može nagađati.

Što zapravo znači oznaka Pro

Ranije se pričalo o tome kako Samsung planira dvije različite veličine zaslona - jednu dimenzija 6,75 inča i drugu, nešto manju, veličine 6,66 inča. Kad bi to bila istina, onda bi Galaxy Note 10 Pro vjerojatno bio veći model, premda bi se nadimak Pro mogao odnositi i na prisutnost 5G tehnologije ili neke druge napredne specifikacije.

Koji točno smartfoni mogu konkurirati Samsung Galaxyju S10E? Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Također je moguće da će u konačnici biti i više od dva modela, budući da je Samsung predstavio četiri verzije Galaxyja S10, a Galaxy S10 Plus, Galaxy S10e i Galaxy S10 5G pridružili su se standardnom modelu.

Note 10 najvjerojatnije se neće pojaviti prije kolovoza, a možda i kasnije. Do tada možemo očekivati niz novih glasina. Koja će od njih biti najbliža istini, pokazat će vrijeme.