TWINKLY

Stigle su i pametne lampice za blagdane

14.12.2017 u 11:26

Bionic
Reading

Twinkly lampice preko Wi-Fija povezane su sa smartfonom, a mogućnosti za uređenje bezbroj je

Twinkly je besplatna aplikacija za iOS i Android platforme pomoću koje kontrolirate svoje – Twinkly blagdanske lampice.

Tako preko svog smartfona možete osvijetliti cijelo drvce ili odabrati efekt koji vam se najviše sviđa.

Svaka LED lampica ima mogućnost reprodukcije jedne od preko 16 milijuna boja i svaka se pojedinačno može adresirati, što omogućuje zapanjujuće vizualne rezultate. Možete koristiti neke predefinirane uzorke ili kreirati svoje.

Tu je i mogućnost prepoznavanja lokacije svake pojedinačne LED lampice pomoću aplikacije i kamere pametnog telefona za što je zaslužan kompjuterski vid. Aplikacija tako prepoznaje bilo koji oblik koji ste napravili i primjenjuje odabranu temu na lampice, a mogućnosti je bezbroj. 

Da biste dobili najbolje rezultate, pripazite da nigdje nema refleksije svjetla jer će ga aplikacija prepoznati, da je razmak između lampica barem dva centimetra te da ste mobitelom obuhvatili sve lampice.

Twinkly Autor: Twinkly

Dakle, poslažete lampice na bor ili na neko drugo mjesto, poslikate ih mobitelom i takav uzorak imate na mobitelu kao predložak za temu.

Lampice se povezuju s mobilnim uređajem putem iste Wi-Fi mreže, a mogu se koristiti i na otvorenom.

Proizvod je u HT centrima u Zagrebu, Rijeci, Dubrovniku, Zaboku, Splitu, Zadru Puli, Osijeku i Slavonskom Brodu dostupan od petka, 15. prosinca po cijeni od 499,99 kuna.