POZIVI PUTEM RAČUNALA

Soft Phone – najnovija usluga T-Coma

  • Autor: tportal.hr
  • Zadnja izmjena 23.11.2009 16:33
  • Objavljeno 23.11.2009 u 12:24
Tportal

Tportal

Izvor: tportal.hr / Autor: Tportal

Uz postojeću ponudu fizičkih IP telefona, za sve korisnike usluga Net Phone i Net Phone Paketi uvodi se Soft Phone, emulator IP telefona na računalu. Pozivi putem Soft Phone aplikacije uspostavljaju se s vašeg računala kao što uspostavljate pozive putem običnog IP telefona

Jednostavnim unosom željenog telefonskog broja i pritiskom tipke za uspostavu poziva možete komunicirati neovisno o vrsti telefona i poziva. Dakle, moguće je uspostaviti pozive prema nacionalnim i inozemnim fiksnim, mobilnim te VoIP brojevima.

Jedna od glavnih prednost Soft Phone aplikacije su video pozivi. Za uspostavu video poziva dovoljno je samo upisati željeni telefonski broj te pritisnuti tipku za slanje video signala. Putem Soft Phone aplikacije možete ostvariti i konferencijski poziv s kojim u jednom trenutku možete razgovarati i vidjeti do četiri sudionika poziva, poslovna partnera.

Uspostavom konferencijskog poziva možete olakšati vođenje sastanaka s više lokacija, pri čemu se smanjuju troškovi putovanja što svakako utječe na smanjenje troškova vaše tvrtke .


Kako do Soft Phone aplikacije?

Soft Phone uslugu mogu koristiti samo korisnici usluga Net Phone i Net Phone paketa.

Saznajte više kod Službe za poslovne korisnike (0800 9100), kod svog prodajnog zastupnika ili na www.t-com.hr

t-com

t-com

Izvor: tportal.hr / Autor: Tportal


Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi