HRPA LOVE

Serijal 'Brzi i žestoki' dosad je napravio gotovo 550 milijuna dolara štete!

03.04.2017 u 09:57

Bionic
Reading

Engleska web-stranica koja se bavi osiguranjima Insure the Gap detaljno je izračunala svu štetu koja je počinjena u dosad objavljenim filmovima serijala o automobilima 'Brzi i žestoki'

Koliko god zabavni bili filmovi 'Brzi i žestoki', treba nam biti drago da se događaji iz filmova nikad nisu dogodili. Zašto? Zato što bi bili izuzetno skupi, eto zašto. Britanska web-stranica za osiguranje Insure the Gap je prošla kroz svih sedam filmova i izračunala procjenu štete na svim automobilima i objektima koji su korišteni u filmovima. Ukupna šteta je 419.446,914 funti ili 523.222.275 milijuna dolara po trenutačnom tečaju.

Također su napravili procjene štete po filmu, vrste oštećenja i oštećenja po liku. Do sada je film s najviše štete i najvećim troškom bio 'Žestoki 7'. U filmu su likovi izazvali toliko štete da su dosegli iznos preko 250 milijuna dolara. To je otprilike polovica troškova štete za svih sedam filmova. 

Također, ako bi se gledalo koji je prema automobilima najviše prijateljski nastrojen, preporučujemo jedinicu koja je imala najniže razine oštećenja vozila. 'Brzi i žestoki 7' su, bez iznenađenja, imali najviše oštećenja na automobilima, a '2 Fast 2 Furious' je imao najviše kozmetičkih šteta.

Osmi dio 'Brzih i žestokih' (The Fate of the Furious) kreće s prikazivanjem 13. travnja, kada će i stranica Insure the Gap morati ažurirati svoju analizu kako bi točno znali kolika je šteta. 

Trailer za 'Fast and Furious 8' Autor: Universal Pictures UK