NON-STOP AKCIJA

Baby Driver mogao bi biti jedan od najboljih filmova o automobilima

20.03.2017 u 08:06

Bionic
Reading

Sony Pictures Entertainment za ljeto nam priprema uzbudljiv akcijski film o profesionalnom vozaču pljačkaša, napucan akcijom i ludom vožnjom Subarua WRX STI-a te mnogih drugih modela

Filmovi o automobilima dolaskom računalne animacije značajno su se počeli oslanjati na CGI (computer generated imagery), odnosno na računalno generirane 'snimke' potjera automobilima, što je neke stvari učinilo toliko nerealnim da ih je bilo muka gledati.

'Baby Driver', novi film koji stiže ove jeseni u produkciji Sony Pictures Entertainmenta, a pod redateljskom palicom Engleza Edgara Wrighta i uz sudjelovanje zvijezda kao što su Kevin Spacey i Jamie Foxx, jamči sirovu vožnju, bez ikakvih specijalnih efekata, a to se može i provjeriti pažljivijim gledanjem foršpana.

Foršpan za film Baby Driver Autor: Sony Pictures Entertainment

U središtu priče je Baby, mladić sjajnih vozački sposobnosti koji spletom okolnosti mora voziti svoj Subaru WRX STI za skupinu kriminalaca svaki put nakon što oni napadnu svoju metu i tako im omogućiti da pobjegnu policiji. Prema onome viđenom u foršpanu, 'Baby Driver' bi mogao biti jedan od najboljih filmova o automobilima i vožnji u posljednje vrijeme, ako ne i svih vremena. 

Međunarodni foršpan za film Baby Driver Autor: Sony Pictures Entertainment