novi smartfon

Samsung pokazao Galaxy S21 FE 5G, evo detalja

04.01.2022 u 10:53

Bionic
Reading

Tvrtka Samsung Electronics predstavila je novi Galaxy S21 FE 5G pametni telefon iz Galaxy S21 serije uređaja

Samsung Galaxy S21 FE 5G donosi tanak dizajn od 7,9mm, a stiže u četiri boje - maslinasta, lavanda, bijela ili grafitna s mat završnim premazom.

Kako poručuju iz Samsunga, Galaxy S21 FE 5G opremljen je 'najnovijim i izuzetno brzim procesorom, donosi oštri prikaz slike i visokokvalitetnu grafiku koja će se posebno svidjeti gejmerima'.

'Ono što će dodatno poboljšati igranje video igara je i njegova brzina osvježavanja od 120 Hz, dok istovremeno pruža najveću rezoluciju na svojem Dynamic AMOLED 2X zaslonu', najavljuju iz tvrtke.

Baterija Galaxy S21 FE 5G pametnog telefona kreirana je, kažu iz Samsunga, za cjelodnevno korištenje, a ojačana je i mogućnostima super brzog punjenja od 25 W tako da se pametni telefon može napuniti za više od 50 posto u svega 30 minuta.

Uređaj uključuje i u unaprijeđenu Night Mode opciju fotografiranja u usporedbi sa prošlogodišnjim modelom Galaxy S20 FE. Prednja kamera od 32 MP omogućava snimanje selfija, dok će AI Face Restoration opcija osigurati da na fotografiji svi izgledaju najbolje. Osim toga, s dvostrukim snimanjem može se ostati na vrhuncu akcije ispred i iza sebe – samo treba započeti snimanje, dok će kamera pratiti scene s obje leće u isto vrijeme.

Nadalje, S21 FE 5G donosi novu nadzornu ploču za privatnost kako bi korisnik s jednog mjesta mogao pratiti sve svoje postavke.

'Usredotočeni smo na donošenje najnovijih mobilnih inovacija sve većem broju korisnika. S obzirom na sjajne reakcije koje smo dobili predstavljanjem Galaxy S20 FE i Galaxy S21 linije, odlučili smo tim koracima nastaviti i s Galaxy S21 FE 5G pametnim telefonom. Opremili smo ga vrhunskim značajkama koje su od velike važnosti za naše obožavatelje kako nam je cilj pružiti im pametni telefon koji zadovoljava sve njihove najvažnije želje i potrebe', izjavio je TM Roh, predsjednik i voditelj MX (Mobile eXperience) Business odjela, Samsung Electronics.

Samsung Galaxy S21 FE 5G bit će dostupan na globalnom tržištu od 11. siječnja 2022. godine kod ovlaštenih mobilnih operatera i trgovina. Dostupnost će se razlikovati ovisno o tržištu.