1. veljače

Samsung otkrio: Stižu dva nova premijska uređaja

18.01.2023 u 10:43

Bionic
Reading

Voditelj Samsungovog odjela za mobilne uređaje u najnovijem je blogu najavio što ćemo za par tjedana vidjeti na Unpackedu

Samsung je objavio blog u kojem TM Roh marinira fanove za događaj 1. veljače - datum kad će kompanija u sklopu predstavljanja pred publikom prikazati najnovije premijske mobilne uređaje. Roh možda nije nabrojao prevelik broj konkretnih poboljšanja, no naglasio je dolazak boljeg sustava kamera te nove uređaje koji će 'postaviti novi premijski standard za inovaciju'.

Verge pretpostavlja da je riječ o dva nova predstavnika serije Ultra - slično kao i prošle godine kad smo vidjeli S22 Ultra smartfon i Tab S8 Ultra tablet.

TM Roh je napisao da za Samsung Ultra znači 'veliko, odvažno i najbolje u performansama'.

'Kako bismo svakodnevno iskustvo pogurali prema dalje, redefinirali smo osnove. Nadolazeći Galaxy obilježit će kamera, performanse i održivost. To je zašto naša kamera pro-razine postaje pametnija, dok telefoni postaju moćniji, a spajanje brže. Naši nadolazeći Galaxy redefinirat će performanse i kvalitetu, na čemu ćemo izgraditi vaše povjerenje' piše u službenom objavi.

Između novog bloga, prijašnjih insajderskih informacija i još jedne najave iz Samsunga, postoji velika šansa da će kompanija u S23 Ultra staviti senzor od 200 MP. Neslužbene informacije također spominju veći prikaz, drugi periskopski objektiv za telefotografiju i čip Snapdragon 8 Gen 2. S22 Ultra već ima jako dobru kameru, što znači da nas jako zanima što ćemo vidjeti kao ovogodišnju nadogradnju.

  • +30
Samsung Galaxy S22 Ultra Izvor: Promo fotografije / Autor: Samsung

Što se druge Ultre tiče, vjerojatno ćemo vidjeti novi Galaxy Book.

Ultra uređaj prošle je godine apsorbirao značajke Notea i njegove integrirane olovke S Pen, što implicira da bi i Galaxy Book Ultra također mogao dobiti slično rješenje. Što god mi mislili, doduše, konačne ćemo značajke uređaja dobiti 1. veljače na dan službenog predstavljanja.