‘procurile’ fotografije

Samsungova zvijer Galaxy S23 samo što nije stigla, a ovo je sve što dosad znamo o njoj

27.12.2022 u 08:54

Bionic
Reading

Prvi tjedan veljače svake godine rezerviran je za Samsungovo predstavljanje novog top modela u obitelji mobitela pod Galaxy serijalom, a jednako kao i prethodnih, tako je i ove godine prije predstavljanje u javnost procurilo dosta glasina o osvježenju uređaja

Nešto više od mjesec dana od predstavljanja na tlu SAD-a u javnosti se pojavilo ponešto informacija o nadolazećem Samsungovom serijalu uređaja Galaxy S23.

Ako je vjerovati glasinama očekuje se da će promjene biti prilično minimalne u svim segmentima, pri čemu će S23 Ultra izgledati gotovo identično kao S22 Ultra, dok će standardni S23 uređaji vidjeti malu promjenu u rasporedu kamera.

Ekipa 91Mobilesa pokazala je pregršt marketinških slika službenog izgleda koje nam daju pobliži pogled na Galaxy S23 seriju u njihovim prepoznatljivim bojama. Navodno će biti dostupna roza/ljubičasta boja za Galaxy S23+, s jedinstvenom zelenom nijansom za Galaxy S23 Ultra.

Za prošlogodišnju Galaxy S22 seriju, Samsung se odlučio za svijetlo ružičastu boju za S22/S22+ i vrlo duboku zelenu za Ultra. Ovogodišnja linija doista ne donosi neku velika razlika, no kao i obično uređaji izgledaju prilično lijepo.

Što se tehnikalija tiče, navodno će sva tri Galaxy S23 uređaja dostizati maksimalnu svjetlinu od 1750 nita na svojim SuperAMOLED zaslonima. Nadalje, glasine tvrde da će se osnovni Galaxy S23 isporučivati s baterijom od 3.900 mAh, u odnosu na 3.700 mAh na S22. Punjenje ostaje na 25W. S23+ bi u međuvremenu trebao skočiti na 4.700 mAh s dosadašnjih 4.500 mAh. I konačno, S23 Ultra ostat će isti sa 5000 mAh s modelima Plus i Ultra koji koriste punjenje od 45 W.

  • +6
Samsung Galaxy S22 Ultra - slike uređaja Izvor: tportal.hr / Autor: Damir Rukavina

Očekuje se da će sva tri telefona također imati poboljšano hlađenje.