TRAŽITE POSAO?

Medicinska sestra, domar, plinoinstalater... Provjerili smo ponudu na tržištu rada

14.07.2023 u 08:23

Bionic
Reading

I ovog tjedna portal MojPosao donosi atraktivne poslovne prilike

Kamgrad danas zapošljava više od 800 zaposlenika svih obrazovnih struktura potrebnih za uspješno funkcioniranje i rad tvrtke. Pozivaju te da se učinkovito razvijaš na poziciji: Domar (m/ž). Potrebno je najmanje 3 godine iskustva na sličnim poslovima, a opis posla uključuje odgovornost za pravovremeno i preventivno održavanje objekta i okoliša, detekciju kvarova, organiziranje popravaka i otklanjanje nedostataka te nadgledanje pomoćnih radnika. Javi im se do 26. srpnja.

Tvrtka IS-GRIJANJE se uspješno bavi montažom instalacija centralnog grijanja, plinoinstalacija i klimatizacije. Kako bi osnažili svoj postojeći tim, trenutno su u potrazi za pojačanjem na poziciji: Monter centralnog grijanja i klimatizacije/Plinoinstalater (m/ž). Nude ti stalni radni odnos, satnicu u rasponu od 6 do 10 eura, božićnicu, uskrsnicu te isplatu udjela u dobiti na kraju godini. Na oglas se možeš prijaviti do 16. srpnja.

Hospitalija trgovina, tvrtka sa zavidnom tradicijom u distribuciji medicinskih proizvoda na hrvatskom tržištu, zapošljava Medicinsku sestru/Medicinskog tehničara (m/ž). Novim kolegicama i kolegama nude konkurentna primanja, ulaganje u razvoj stručnih kompetencija, ugodno radno okruženje, posao koji se dominantno odvija u jutarnjoj smjeni, bez dežurstava i bez rada blagdanom i vikendom. Svoj životopis im pošalji do 30. srpnja.

TOS – tvornica opreme i strojeva, tvrtka s dugogodišnjom tradicijom i dokazanim rezultatima u proizvodnji, ugradnji i održavanju opreme za poljoprivrednu, prerađivačku i prehrambenu industriju te dugogodišnji zastupnik tvrtke Valmont, zapošljava Montera vodovodne instalacije (m/ž). Radno iskustvo je poželjno, a nude ti stimulativna primanja, timski rad, rad u renomiranoj tvrtki i odlične kolege. Javi im se najkasnije do 6. kolovoza.

U svemu što rade pokušavaju činiti više nego što se očekuje od njih. Vjeruju u drugačiji odnos sa zaposlenicima i napredniji način gradnje. Oni su PALACE i pozivaju te da im se pridružiš na poziciji: Voditelj gradilišta (m/ž). Idealan kandidat/kinja posjeduje VŠS/VSS iz područja građevine, sposobnost organizacije poslova i rukovođenja i ima razvijene komunikativne i socijalne vještine. Prepoznaješ se u tom opisu? Sjajno! Prouči njihovu ponudu i javi im se do 22. srpnja.