NE KORISTI INTERNET

S ovom domaćom aplikacijom upoznavanje nikada nije bilo lakše

24.07.2015 u 18:15

Bionic
Reading

Chat Alley je aplikacija koja ne koristi internet vezu za privatne razgovore s ljudima u vašoj neposrednoj blizini

Chat Alley je besplatna aplikacija namijenjena razgovoru i upoznavanju novih osoba koji se nalaze u vašoj neposrednoj blizini. Koristeći tehnologiju komuniciranja - multipeer povezivanjem, aplikacija dozvoljava privatnu interakciju s ostalim Chat Alley korisnicima, bez potrebe za pristupom internetu i bez registracije.

Kako radi Chat Alley?

Omogućujući peer-to-peer komunikaciju do udaljenosti od 70 metara i više, aplikacija otkriva sve osobe u vašoj blizini koje imaju instaliran Chat Alley. Što je veći broj korisnika Chat Alley-a na jednom mjestu, to je veći doseg komunikacije između osoba. Kada prvi put otvorite Chat Alley, aplikacija će vas tražiti da unesete fotografiju, ime, status i spol. Ovo su informacije koje će ostali Chat Alley korisnici vidjeti. Nakon što ste unijeli sve podatke na početnom zaslonu, dobiti ćete listu svih osoba koji su dostupne u vašoj blizini.

Spojite se i komunicirajte s drugima na iduća dva načina: direktnim razgovorom između dvije osobe ili slanjem poruke listi osoba. Pretražujte i filtrirajte dostupne osobe u vašoj blizini prema imenu, statusu ili spolu koristeći polje za pretraživanje pri vrhu Chat Alley aplikacije.

Dodatno se izražavajte koristeći veliki broj raznovrsnih naljepnica i fotografija. Želite poslati super, ultra, top osjetljiv sadržaj putem teksta ili slike? Chat Alley je mislio i na vas, omogućujući svojim korisnicima slanje privremenih poruka u trajanju od 60 sekundi. Nakon 60 sekundi, poruka će se automatski uništiti.

Aplikaciju Chat Alley moguće je preuzeti s Appleovog dućana aplikacija