NAPOKON

S ovom aplikacijom više nikada nećete čekati u redu u banci

  • Autor: M. W.
  • Zadnja izmjena 26.02.2014 20:52
  • Objavljeno 26.02.2014 u 20:52
Redomat aplikacija Erste banka

Redomat aplikacija Erste banka

Izvor: tportal.hr / Autor: Miroslav Wranka

Redomat je aplikacija banke Erste za iOS i Android koja omogućuje odabir broja u redu u željenoj poslovnici, obavijest o mjestu u redu, kao i ugovaranje sastanka sa savjetnikom u poslovnici

Možete ju besplatno preuzeti s Playa ili AppStorea, otvaranjem web odredišta bankarenje.hr/redomat na mobilnom uređaju ili skeniranjem QR koda na promotivnim materijalima banke. Velika je 3,18 MB.


Nastala je u suradnji s tvrtkom Infinum te posebnom jedinicom Erste Grupe Bee.One, zaduženom za kreiranje inovativnih rješenja te njihove implementacije u bankama, članicama Erste Grupe.

Kad pokrenete aplikaciju dočekat će vas prikaz svih poslovnica u vašoj blizini na karti. Svaka poslovnica uz sebe nosi i oznaku zauzetosti, odnosno prosječno vrijeme čekanja u poslovnici u posljednjih 30 minuta.

Nakon odabira poslovnice, dobit ćete informaciju koliko je ljudi trenutno u redu, a nakon što preuzmete broj, postoji mogućnost obavještavanja kada ste treći, šesti ili deveti u redu. Također, aplikacija pruža mogućnost ugovaranja sastanka sa savjetnikom.

Nakon odabira željene poslovnice i rezervacije termina, savjetnik će vas telefonski kontaktirati te potvrditi predloženi termin ili predložiti novi.

Nije navedeno, ali pretpostavljamo da ćete za korištenje aplikacije morati uključiti geolokacijske servise na svom uređaju.

'Redomat je prvi u nizu. U pripremi imamo još nekoliko aplikacija za koje smo sigurni da će privući klijente koji od svoje banke žele više', rekao je Igor Strejček, direktor Direkcije upravljanja distributivnim kanalima u banci Erste.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!