samo uz dokaz

Rotten Tomatoes kreće u borbu protiv 'bombardiranja' niskim ocjenama, evo što uvode

04.06.2019 u 09:51

Bionic
Reading

Prema svemu sudeći, na poznatoj stranici za filmske recenzije 'provjerene' će recenzije moći objaviti samo korisnici koji će priložiti dokaz da su film uistinu i pogledali

Rotten Tomatoes već neko vrijeme vodi bitku s hejterima koji na poznatu web stranicu nerijetko odlaze kako bi snizili ocjenu filma koji im se zbog jednog ili drugog razloga ne sviđa. Najnovija metoda kojom se Rotten Tomatoes odlučio boriti protiv 'bombardiranja recenzija' je doslovno dokaz da ste kupili kartu za predstavu.

Pravilo vrijedi za sve filmove, pogotovo one koji još nisu niti izašli, no procedura koju morate proći da biste sljedećem Marvelovom filmu s Brie Larson stisnuli palac dolje je da stranici pošaljete isječak računa zaprimljenog mailom u kojem se šifra na karti podudara s kinom koje ste posjetili kada ste film pogledali.

Kao što piše u službenom blogu, stranica za recenziranje filmova i TV serija uvela je provjerene ocjene i recenzije i da - obje su opcije ograničene na ljude koje Rotten Tomatoes smatra vjerodostojnima.

Opcija za provjerene ocjene i recenzije trenutno je ograničena na Fandango, dok će im se uskoro pridružiti AMC Theatres, Regal Cinemas i Cinemark. Naravno, ovo ne znači da će neprovjerene recenzije doslovno nestati s Rotten Tomatoesa - korisnici će ih samo moći filtrirati.

TEHNO SAVJETI

Evo kako se s društvenih mreža možete odjaviti koristeći drugo računalo

Pogledaj galeriju