OGLASI

Rimac opet širi tim...evo koga zapošljava

23.10.2017 u 11:27

Bionic
Reading

U suradnji s portalom MojPosao donosimo vam izbor novih atraktivnih poslova u IT industriji. Ovog tjedna,osim Rimac Automobila, zapošljavaju Tau on-line, DIMA - STC, Dynniq i Envox Lab

Tau on – line tvrtka je sa 17 godina iskustva u online poslovanju i dio finske grupacije Alma Career. Specifičnost tvrtke je razvoj kvalitetnih projekata, s naglaskom na dobru pripremu i izradu. Kako bi zadržali kvalitetu, vodeći portal za zapošljavanja, MojPosao zapošljava Front - end developera.

DIMA- STC, IT kompanija širi svoj tim i zapošljava Java Senior Developera za rad u Grazu. Očekuje vas dinamično, internacionalno moderno okruženje te fleksibilno radno vrijeme. Osim stručnih kvalifikacija, od kandidata se traži fleksibilnost, timski duh, iskustvo u razvoju web-a. Prijavu možete poslati do 27. listopada putem MojPosao.

Rimac Automobili zapošljavaju iOS Mobile App developera te nude fleksibilno radno vrijeme, široki spektar mogućnosti za učenje, razvoj i kontinuirano napredovanje. Oglas je otvoren do 25. listopada, a sve detalje pročitajte na portalu MojPosao.

Dynniq i Envox Lab

Tvrtka Dynniq traži iskusne i strastvene Java Developere koji će se priključiti razvojnom timu u Zagrebu. Idealan kandidat je osoba koja obožava nove tehnologije te razvoj kompleksnih softverskih rješenja u Javi, snažnu želju za radom u timu te za napredovanjem. Ostale detalje pročitajte u oglasu i pošaljite prijavu.

Envox Lab zapošljava Software Developere sa barem 3 godine iskustva i profesionalnog znanja C++/C#. Poslodavac nudi kompetitivnu plaću prema znanju i iskustvu te rad u dinamičnom i brzorastućem okruženju. Prijavite se na oglas do 26. listopada.