PODRŠKA U HRVATSKOJ

Riknuo vam je pametni TV? Samsung šalje majstora

13.03.2014 u 14:02

Bionic
Reading

Kupci Samsungovih TV-a dijagonale zaslona 37 inča (94 centimetra) i više u Hrvatskoj dobili su podršku Smart. Dodatna usluga trenutno je dostupna na području Zagreba i vrijedi unutar jamstvenog roka, a uskoro će biti dostupna i u drugim gradovima

Podrška Smart uključuje odziv na korisnikovu prijavu unutar 24 sata, dolazak i podršku Samsungovog terenskog tehničara na adresi kupca, kao i zamjenski uređaj u slučaju da popravak TV prijamnika nije moguće obaviti unutar jednoga dana.


Dodatna pogodnost je podrška na daljinu, internetskim povezivanjem TV prijamnika sa Samsungovim pozivnim centrom.

Ako ste među kupcima TV prijamnika Smart iz serije 7, 8 i 9, dobit ćete mogućnost korištenja usluge Samsung Premium Servis koja obuhvaća individualan pristup i upoznavanje s mogućnostima elitnih serija uređaja u domu kupca. Dostupna je korisnicima na području Zagreba, Osijeka, Rijeke i Splita.

'Dodatna pogodnost Premium Servisa će pomoći kupcima da detaljno upoznaju sve napredne mogućnosti Samsungove serije pametnih televizora', kaže Dražen Čučković, voditelj odjela audiovizualnih proizvoda u hrvatskom predstavništvu Samsunga.