POPUNITE ANKETU

Recite državi kakvo e-poslovanje s javnom upravom želite!

17.05.2016 u 14:01

Bionic
Reading

Hrvatska gospodarska komora poziva vas na ispunjavanje ankete o kvaliteti postojećih online usluga javne uprave kako bi bile poboljšane pri objedinjavanju na jedinstvenom portalu za e-Poslovanje. Požurite, neće još dugo biti aktivna

U anketi na stranicama HGK također možete izraziti mišljenje o online uslugama koje bi se tek trebale pojaviti na portalu i predložiti da se na njega uvrste posve nove usluge.

Predviđeno je da portal za e-Poslovanje objedini online usluge institucija i tvrtki koje sudjeluju u projektu: Porezne uprave, Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje, Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje, Središnjeg registra osiguranika - Regosa, Financijske agencije - Fine i Agencije za podršku informacijskim sustavima i informacijskim tehnologijama - APIS IT-a.

Projekt e-Poslovanje vodi Ministarstvo uprave.


Anketa je potpuno anonimna i prikupljeni odgovori služe isključivo u svrhu statističke obrade podataka koji će poslužiti za unaprjeđenje pilot projekta e-Poslovanje, koji vodi Ministarstvo uprave. Cilj je projekta uspostava jedinstvenog portala na kojemu bi tvrtke koristile usluge raznih dijelova javne uprave.

Podatke prikupljene ovim upitnikom HGK će proslijediti dalje samo u obliku statističkih podataka, bez informacija koje bi mogle identificirati sudionike ankete i tvrtke u kojima rade.

Za ispunjavanje upitnika trebat ćete između tri i 15 minuta, ali nemate još puno vremena na raspolaganju: bit će aktivna do srijede, 18. svibnja, do 10 sati ujutro.