APPLE

Procurila navodna snimka novog iPhonea i nekih njegovih značajki

28.08.2020 u 10:15

Bionic
Reading

Tehno bloger Front Page Tech navodno se domogao neslužbenih snimki nadolazećeg Appleovog pametnog telefona, a u prvom su planu bili ekran i postavke kamere

Svakim smo danom sve bliže dolasku novog iPhonea 12, što znači i da je internet sve puniji glasina o nadolazećem flaghsipu iz Applea. Najnovija vijest dolazi od Front Page Techa koji tvrdi da ima jako dobru ideju o izgledu i performansama novog telefona.

U videu je moguće vidjeti navodne prizore PVT verzije (Product Validation Testing) iPhonea 12 Pro Max. PVT je, podsjetimo, kasni stadij razvoja novog uređaja nakon kojeg jedino slijedi faza masovne proizvodnje.

Izvor: Promo fotografije / Autor: Front Page Tech

Jedna od učestalijih tema vezanih uz hrpu insajderskih informacija o iPhoneu 12 prisutnost je LiDAR-a (Light Detection and Ranging), komponente za preciznije mjerenje udaljenosti subjekta od kamere, alata koji se najčešće koristi u proširenoj stvarnosti. U novom videu nalazi se isječak u kojem je moguće vidjeti izbornik za aktivaciju značajke.

Front Page Tech također opisuje ekran od 120 Hz, odnosno postavki kojima se povećava broj sličica u sekundi, kao i aktiviranje 'adaptivne brzine osvježavanja' koja zavisno o aplikaciji, odnosno sadržaju, povećava ili smanjuje broj sličica.

  • +5
Raspakirali smo Apple iPhone 11 Pro Izvor: tportal.hr / Autor: Miroslav Wranka

Neslužbeni video također prikazuje ekran iPhonea 12 Pro Max koji i dalje ima urez jednake veličine kao na iPhoneu 11. Također vrijedi naglasiti da je ovo i dalje PVT model, što znači da bi ga Apple možda mogao mijenjati. TechRadar pretpostavlja da će opcija za 'brzu sliku' biti prisutna samo na najskupljem modelu, dok će 'obični' iPhone 12 imati prikaz od 'samo' 60 Hz.