DO 26. PROSINCA

Prijavite se za besplatnu pripremu za maturu

24.12.2013 u 14:35

Bionic
Reading

Maturanti se mogu prijaviti za pripremne seminare iz obveznih predmeta na razinama potrebnim za većinu tehničkih i ICT studija u Zagrebu, Splitu, Rijeci i Osijeku

Visoko učilište Algebra osiguralo je u ciklusu koji počinje 3. siječnja 2014. priliku učenicima zainteresiranim za tehničke i ICT studije da besplatno prođu pripreme za državnu maturu.

U sklopu ovog natječaja bit će podijeljeni seminari u vrijednosti od 50 tisuća kuna.

Maturanti se mogu prijaviti za pripremne seminare iz obveznih predmeta hrvatskoga jezika, matematike i engleskog jezika na razinama potrebnim za većinu tehničkih i ICT studija u Zagrebu, Splitu, Rijeci i Osijeku - razine BAB i BBB.

Prijavnica za besplatne pripreme za državnu maturu te sve informacije o ovoj prilici da maturanti dobiju potpuno besplatne pripremne seminare u punom obimu sati mogu se pronaći na web stranici Državna matura.

Maturanti koji su zainteresirani za ove pripremne seminare moraju se za njih prijaviti najkasnije do 26. prosinca jer će polaznici besplatnih seminara biti objavljeni već 27. prosinca 2013. godine.

Državna matura prilika je i za besplatan upis najboljeg stručnog studija računarstva i multimedije u Hrvatskoj - maturanti koji se prijave za studij na Visokom učilištu Algebra i ostvare 900 bodova, studirat će besplatno sve tri godine.