PRAVILNIK

Pravilnik nagradne igre 'Uploadaj video na MAXzonu i osvoji kameru!'

  • Autor: tportal.hr
  • Zadnja izmjena 17.03.2009 09:03
  • Objavljeno 01.02.2009 u 11:00
MAXzona_vizual

MAXzona_vizual

Izvor: tportal.hr / Autor: tportal.hr

Pročitajte pravilnik natječaja nagradne igre 'Uploadaj video na maxzonu i osvoji kameru!'
Pravilnik


Na temelju Zakona o priređivanju igara na sreću i nagradnih igara (Narodne novine, broj: 83/02, 149/02) i Pravilnika o priređivanju nagradnih igara (Narodne novine, broj: 158/02, 47/08), HT – Hrvatske telekomunikacije d. d., Savska cesta 32, Zagreb, MB: 1414887 (u daljnjem tekstu: Priređivač), utvrđuju sljedeća:
PRAVILA NAGRADNE IGRE
'Uploadaj video na maxzonu i osvoji kameru!'
Članak 1.Ovim Pravilima uređuje se način provođenja nagradne igre koju organizira T-Com, Savska cesta 32, Zagreb, MB: 1414887, pod nazivom 'Uploadaj video na maxzonu i osvoji kameru!'

Članak 2.


Svrha nagradne igre je promidžba maxzona.com na internetskoj stranici http://www.maxzona.com

Članak 3.


Nagradna igra traje od 23. veljače 2009. do 23. ožujka 2009, a može se prekinuti isključivo zbog više sile.

Članak 4.


U nagradnoj igri mogu sudjelovati sve fizičke osobe s prebivalištem ili boravištem u Republici Hrvatskoj koje za vrijeme nagradne igre prijave svoje video radove na maxzona.com, te svi posjetitelji maxzona.com koji se registriraju i ocijene i ostave komentar na prijavljene video radove.

Članak 5.


Priređivač će korisnike obavijestiti o nagradnoj igri putem objave nagradne igre i pravila u dnevnom tisku te objavom nagradne igre na internetskoj stranici www.tportal.hr

Članak 6.


Pravo sudjelovanja imaju svi koji prijave svoje video radove na http://www.maxzona.com te svi posjetitelji koji se registriraju i ocijene i komentiraju jedan ili više prijavljenih video radova u razdoblju od 23. veljače 2009. do 23. ožujka 2009. godine.

Članak 7.


Dodijelit će se ukupno tri nagrade:

- prva nagrada dodjeljuje se najbolje ocijenjenom video radu koji je objavljen u razdoblju od 23. veljače 2009. do 23. ožujka 2009. prema ocjeni posjetitelja na dan 24. ožujka 2009.
Nagrada je kamkorder Sony HDR-SR 10 čija je vrijednost 3.588,06 kuna;

- druga nagrada dodjeljuje se najgledanijem video radu koji je objavljen u razdoblju od 23. veljače. 2009. do 23. ožujka 2009. na dan 24. ožujka 2009.
Nagrada je kamkorder Sony DCR-SR 35 čija je vrijednost 1.554,34 kuna;

- treća nagrada dodjeljuje se jednom posjetitelju koji je ocijenio i komentirao barem jedan video uradak u razdoblju od 23. veljače 2009. do 23. ožujka 2009. Dobitnik će se izvući metodom slučajnog izvlačenja, i to elektronskim putem.
Nagrada je kamkorder Sony DCR-SR 35 čija je vrijednost 1.554,34 kuna.

Ukupna vrijednost nagradnog fonda iznosi: 8.353,01 kuna. Dodjelu nagrade dobitniku jamči T-Com.

Komisija sastavljena od triju članova zaposlenika T-Coma nadzirat će odabir pobjednika.

Članovi komisije su:

1.Nikola Filipčić
2. Anamaria Dorotić
3.Danijela Nađ

Članak 8.


Imena i prezimena dobitnika nagrada bit će objavljena na internetskom portalu http://www.tportal.hr, i to 24. ožujka 2009. te objavljena u tiskanom mediju u razdoblju od 14 dana nakon izvlačenja. Dobitnik nagrade o dobivenoj nagradi bit će obaviješten e-mailom i telefonski.

Članak 9.


Priređivač može i smije koristiti video radove u bilo koju svrhu na tportalu (uz obavezno navođenje autora) te u drugim medijima isključivo u svrhu promocije nagradne igre ili neke od budućih nagradnih igara/natječaja.

Članak 10.


Priređivač zadržava pravo uklanjanja sadržaja koji krše prava i propise zakonodavstva RH ili međunarodnog prava te sadržaj koji je uvredljiv, rasistički, vulgaran, šovinistički ili štetan na bilo koji drugi način.

Članak 11.


U slučaju nastupa okolnosti za koje priređivač nije odgovoran, odnosno koje nije mogao predvidjeti, spriječiti, otkloniti ili izbjeći, priređivač može privremeno ili trajno prekinuti nagradnu igru te o tome na odgovarajući način obavijestiti javnost.

Nakon završetka nagradne igre, priređivač može ponuditi suradnju određenom projektu koji je sudjelovao u nagradne igre, za koji smatra da je zanimljiv za njegovo poslovanje.

Isto tako, po završetku nagradne igre priređivač ima pravo zadržati na svojim serverima sve projekte koji su sudjelovali u nagradnoj igri, u prezentacijske svrhe na tportal.hr

Članak 12.


Ako se u nagradnu igru uključi manje sudionika od broja nagrada predviđenih nagradnim fondom, nagrade će se dodjeljivati prema definiranom redoslijedu nagrada u nagradnom fondu dok se ne izvuku svi sudionici.

Članak 13.


T-Com će isporučiti dobitniku isključivo dobivenu nagradu koja se ne može mijenjati za novac ili drugu nagradu.

Članak 14.
Svojim sudjelovanjem u nagradnoj igri, sudionici daju svoju suglasnost T-Comu da prikuplja i obrađuje njihove osobne podatke navedene u čl. 4. ovih Pravila u svrhu provođenja ove nagradne igre, objave njihovih imena i prezimena u slučaju osvajanja nagrade (u tisku i na internetskom portalu http://www.tportal.hr), kontaktiranja putem e-maila i telefonski o dobivenoj nagradi, te budućeg kontaktiranja u svrhu promidžbe proizvoda i usluga T-Coma. Sudionici nagradne igre pristaju na to da u slučaju osvajanja nagrade T-Com objavi njihova imena, prezimena i fotografije te da ih koristi u promidžbene svrhe ako je to potrebno, bez ikakve obaveze davanja bilo kakve naknade za isto.
Članak 15.
Sudjelovanjem u nagradnoj igri svaki sudionik prihvaća prava i obveze iz ovih Pravila. U slučaju spora, utvrđuje se nadležnost Općinskog suda u Zagrebu.

Članak 16.


Ova Pravila bit će dostavljena na suglasnost Ministarstvu financija Republike Hrvatske, a nakon pribavljene suglasnosti primjenjuju se od dana početka nagradne igre. Nakon pribavljene suglasnosti Ministarstva financija Republike Hrvatske, Pravila će biti objavljena na internetskoj stranici http://www.tportal.hr.

Članak 17.


T-Com pridržava pravo tumačenja ovih Pravila, kontrolu točnih odgovora igrača i kontrolu izvlačenja dobitnika nagrade, i to putem svog tročlanog Povjerenstva zaduženog za provedbu ovih Pravila, a koje imenuje ravnatelj.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi