NAGRADNA IGRA

Pravila nagradne igre 'Mazni cool car'

08.05.2014 u 09:30

Bionic
Reading

Pravila nagradne igre 'Mazni cool car'

Temeljem članka 69. Zakona o igrama na sreću (Narodne novine br. 87/09) i članka 6. Pravilnika o priređivanju nagradnih igara (Narodne novine br. 8/10), Hrvatski Telekom d.d., Roberta Frangeša Mihanovića 9, 10000 Zagreb, OIB: 81793146560, MB: 1414887 (u daljnjem u tekstu: Priređivač) utvrđuje sljedeća:

KLASA: UP/I- 460-02/14-01/293
URBROJ: 513-07-21-01/14-2

Zagreb, 22.travnja 2014. godine.

Pravila nagradne igre ''Mazni' cool car'
(u daljnjem tekstu: Pravila)


Članak 1.
1. Priređivač organizira nagradnu igru pod nazivom „'Mazni' cool car“ (u daljnjem tekstu: Igra), koja će trajati u razdoblju od 8. svibnja do 8. lipnja 2014. godine i sastojat će se od 1 (jednog) kola te ovim Pravilima uređuje način njenog provođenja.
2. Po završetku Igre izvlačit će se 3 (tri) dobitnika: 1 (jedan) dobitnik glavne nagrade – automobila, 1 (jedan) dobitnik pametnog telefona Sony Z2, jedan (1) dobitnik Sony Tableta Z2 te će se sukladno tome dodijeliti ukupno 3 pojedinačne nagrade.

Članak 2.
Svrha organiziranja Igre jest poticanje korištenja podatkovnih usluga u javnoj pokretnoj i fiksnoj komunikacijskoj mreži Priređivača.

Članak 3.
1.Ovim Pravilima osigurava se ravnopravnost svih sudionika i jednaka mogućnost za dobitak nakon ispunjavanja uvjeta propisanih ovim Pravilima.
2. Sudionici prihvaćaju ova Pravila prijavom u Igru, na način utvrđen ovim Pravilima.

Članak 4.
1. Igra ima sljedeći nagradni fond: 1 automobil, 1 pametni telefon, 1 tablet.
2. Pojedinačna vrijednost nagrada je:
•Automobil: 106.359,00 HRK (slovima: stošesttisućatristopedesetdevetkuna), PDV uključen.
•Sony Tablet: 6.598,00 HRK (slovima: šesttisućapetstodevedesetosamkuna )
•Pametni telefon Sony Z2: 5.698,00 HRK (slovima: pettisućašestodevedesetosamkuna)
3.Ukupna vrijednost nagradnog fonda Igre iznosi 118.655,00 HRK (slovima:stoosamnaesttisućašestopedesetpetkuna), PDV uključen.
4. Priređivač nagrađuje 3 (slovima:tri) Sudionika Igre, koji ispunjavaju uvjete navedene u ovim Pravilima, i to jednog dobitnika glavne nagrade- automobila, jednog dobitnika pametnog telefona, jednog dobitnika tableta iz stavka 1. ovog članka.

Dobitnici:

- Tanja Grdić, Slunj – dobitnica automobila Nissan Juke
- Ivan Zovko, Zagreb – dobitnik smartphone uređaja Sony Z2
- Gjyste Nikollaj, Selce – dobitnica tablet uređaja SonyZ2

Članak 5.
1. Uvjeti za sudjelovanje u Igri:
U Igri mogu sudjelovati fizičke osobe, državljani Republike Hrvatske, korisnici bonova mobilnih usluga Priređivača, pretplatnici mobilnih usluga Priređivača i Simpa korisnici te pretplatnici usluga fiksne telefonije Priređivača, koji prihvaćaju ova Pravila (dalje u tekstu: Sudionici) i koji se prijave u Igru SMS porukom i/ili telefonskim pozivom.
SMS poruka treba sadržavati ključnu riječ „auto“ ili „smartphone“ ili „tablet“ i sljedeće podatke Sudionika: ime, prezime i adresu, te biti poslana iz mobilne mreže Priređivača, u razdoblju od 08. svibnja 2014. godine do 08. lipnja 2014. godine, na telefonski broj 60600.
Telefonski poziv za sudjelovanje u Igri mora biti upućen na broj 065 700 700 te pozivatelj iz izbornika odabire broj koji je dodijeljen uz svaku nagradu npr. odabir broja 1 za nagradu automobil, odabir broja 2 za nagradu tablet, odabir broja 3 za nagradu pametni telefon i na taj način postaje sudionikom Igre.
Svaki telefonski poziv upućen na navedeni broj mora sadržavati sljedeće podatke Sudionika: ime, prezime i adresu, te biti upućen iz fiksne ili mobilne mreže Priređivača, u razdoblju od 08. svibnja 2014. godine do 08. lipnja 2014. godine.
Radnici Priređivača i članovi njihovih užih obitelji ne mogu sudjelovati u Igri niti osvojiti nagradu.
Cijena poslane SMS poruke na broj 60600 za bilo koju nagradu iz članka 4. ovih Pravila iznosi 2,40 HRK (PDV uključen) po SMS poruci.
Cijena telefonskog poziva na broj 065 700 700 za bilo koju nagradu iz članka 4. ovih Pravila iznosi 1,50 HRK (PDV uključen) po pozivu iz fiksne telefonske mreže HT-a i 2,40 HRK (PDV uključen) po pozivu iz mobilne mreže HT-a.
Kako bi povećao svoju mogućnost osvajanja nagrade, Sudionik može poslati neograničen broj SMS poruka na navedenu destinaciju (svako slanje poruke znači dodatni ulazak Sudionika u bubanj za izvlačenje nagrada) kao i uputiti neograničen broj telefonskih poziva na navedeni telefonski broj (svaki novi upućeni poziv znači dodatni ulazak Sudionika u bubanj za izvlačenje nagrada).
Svaka poslana poruka i upućeni poziv naplaćuju se po cijeni navedenoj u prethodnim stavcima.
2. Sudionici, slanjem prijave putem SMS-a i pozivom na fiksne telefonske brojeve Igre, daju privolu da Priređivač koristi njihove osobne podatke navedene u prijavi u svrhu provođenja Igre, odnosno dodjeljivanja i realizacije nagrade. Navedeni podaci ulaze u bazu svih Sudionika Igre, iz koje će biti izvučeni dobitnici.

Članak 6.
1. Izvlačenje dobitnika bit će javno i održat će se 10. lipnja 2014. godine u 15:00 sati u prostorijama Priređivača na adresi Draškovićeva 26, (Studio), Zagreb.
2. Izvlačenje dobitnika vršit će se slučajnim odabirom iz baze u kojoj će se nalaziti podaci svih Sudionika.
3. Izvlačenju će biti nazočna komisija od četiri člana sastavljena od tri radnika Priređivača i javnog bilježnika, koji će nadgledati ispravnost izvlačenja dobitnika te će sastaviti zapisnik o provedenom izvlačenju.
4. U slučaju da se u Igru uključi manje Sudionika od broja predviđenih nagrada, dodijelit će se onoliko nagrada koliko je Sudionika sudjelovalo u Igri i ispunilo tražene uvjete, a u odnosu na nepodijeljene nagrade Priređivač će postupiti sukladno odredbama Pravilnika o priređivanju nagradnih igara.
5. Ako se u Igru ne uključi niti jedan Sudionik, Priređivač će Igru prekinuti.

Članak 7.
1. Dobitnici nagrada bit će objavljeni na internetskim stranicama (www.hrvatskitelekom.hr, www.simpa.hr) najkasnije 11. lipnja 2014. godine.
2. Svaki dobitnik nagrade će u roku od 8 dana od dana izvlačenja dobitaka biti obaviješten o nagradi telefonskim putem i pisanim putem na adresu iz prijave.
3. Dobitnici nagrada nagradu trebaju preuzeti u roku od 30 (trideset) dana od dana primitka pisane obavijesti o dobivenoj nagradi. Ako dobitnici nagrade ne preuzmu u navedenom roku, Priređivač će ih u daljnjem roku od 8 dana ponovo obavijestiti o dobitku i odrediti naknadni rok za preuzimanje nagrada. Utješne nagrade će dobitnici moći preuzeti uz predočenje osobne iskaznice u dobitniku najbližem T-Centru.
Glavnu nagradu će dobitnik preuzeti na, za tu priliku organiziranom, posebnom promotivnom događaja, a kojeg će Priređivač organizirati najkasnije u roku od 30 (trideset) dana od dana kada je dobitnik primio pisanu obavijest o dobivenoj nagradi. Ako dobitnik ne bude u mogućnosti preuzeti nagradu na promotivnom događaju ili istome ne prisustvuje iz bilo kojeg razloga, na odgovorajući način se primijenjuje prethodni stavak ovog članka.
4. Preuzimanjem nagrade, odnosno istekom rokova za preuzimanje nagrade, prestaju sve obveze Priređivača prema dobitniku nagrade.
5. Osvojena nagrada se ne može zamijeniti za novac.

Članak 8.
Prihvatom ovih Pravila Sudionici daju suglasnost da u slučaju osvajanja nagrade Priređivač smije objaviti njihove osobne podatke (ime i prezime, adresa), uključivo audio i/ili videozapis (npr. fotografija dobitnika nagrade) na internetskim stranicama www.hrvatskitelekom.hr i www.simpa.hr te na facebook, twitter i youtube profilima Priređivača (http://www.facebook.com/HrvatskiTelekom i http://www.facebook.com/simpa.stimasvima), kao i ove podatke koristiti u promidžbene svrhe u vezi s Igrom, ako je to potrebno, bez ikakve obaveze davanja bilo kakve naknade za isto.

Članak 9.
Priređivač u korist Hrvatskog crvenog križa uplaćuje naknadu u iznosu od 5% ukupne vrijednosti fonda Igre.

Članak 10.
Priređivač snosi sve troškove povezane s priređivanjem Igre.

Članak 11.
U slučaju nastupa okolnosti za koje Priređivač nije odgovoran, odnosno koje nije mogao predvidjeti, spriječiti, otkloniti ili izbjeći, Priređivač može privremeno ili trajno prekinuti Igru te o tome na odgovarajući način obavijestiti javnost.

Članak 12.

Za eventualne sporove Priređivača i Sudionika Igre nadležan je sud u Zagrebu.

Članak 13.
Ova Pravila objavljuju se na internetskim stranicama Priređivača (www.hrvatskitelekom.hr, www.simpa.hr) prije početka Igre.