osvoji prijestolje

Sony ima novosti za gejmere: Player Celebration prvi put u Hrvatskoj

29.10.2021 u 11:01

Bionic
Reading

Player Celebration je novi Sonyjev projekt za gejming zajednicu - natječaj tijekom kojeg igrači mogu osvojiti PlayStation 5, Pulse 3D slušalice i set neobičnog brendiranog nakita

Sony u Hrvatskoj pokreće novi projekt za zajednicu pod imenom Osvoji prijestolje. Riječ je o natječaju tijekom kojeg igrači mogu osvojiti vrijedne nagrade, a održava se za gejmere iz Republike Hrvatske od 28. listopada do 18. studenog 2021. – i to u dvije faze.

Prvi dio održava se od 28. listopada do 1. studenog 2021 i sastoji se od tri razine, a u svakoj razini Zajednica igrača, odnosno svi prijavljeni igrači iz zemlje moraju zajedno igrati kako bi došli do ciljanog broja bodova za svaku Razinu.

Drugi dio održava se od 17. studenog do 18. studenog, a svaki će sudionik iz zemlje/regije koja sudjeluje imati priliku osvojiti dodatnu nagradu odgovaranjem na pitanja koja će se pojaviti na ovoj stranici.

Kako do nagrada u prvom dijelu natjecanja?

Procedura je jednostavna. Do nagrada se dolazi na tri načina:

  • Igranjem bilo koje igre po izboru sudionika za dodatne bodove
  • Igranjem sa drugim sudionikom bilo koje igre po izboru sudionika za dodatne bodove
  • Korištenjem značajke dijeljenja (npr. dijeljenjem zaslona ili videa igre s prijateljima s mreže PSN sudionika ili na društvenim mrežama) za dodatne bodove.

Kako do nagrada u drugom dijelu natjecanja?

Do nagrada u drugom dijelu natjecanja dolazi se odgovaranjem na pitanja koja će se objaviti na ovoj stranici.

Glavna nagrada natjecanja je PlayStation 5 konzola, druga nagrada je set kraljevskog prstenja sa simbolima konzole PlayStation, a treća su jedan par slušalica Pulse 3D i poklon kartica za PlayStation u vrijednosti od 100 dolara. Na natječaj se može prijaviti pomoću ove poveznice, a više o načinu prijave i nagradama možete saznati iz priloženog videa.

Izvor: Društvene mreže / Autor: Sony