WAKEVOICE

Popričajte s budilicom prije ustajanja

  • Autor: M. Č.
  • Zadnja izmjena 26.03.2019 11:28
  • Objavljeno 05.03.2017 u 06:10
WakeVoice

WakeVoice

Izvor: Screenshot / Autor: adnfxmobile.fr

WakeVoice će vas prvo probuditi, a potom pročitati važne vijesti, vremensku prognozu ili horoskop i tako vam olakšati ustajanje

Sve više ljudi koristi mobilne uređaje umjesto klasičnih budilica. Na tržištu se nalazi cijeli niz aplikacija koje mogu odigrati ulogu budilici, ako vam se ona koja dolazi s mobilnim uređajem ne sviđa.

Jedna je takva aplikacija i WakeVoice za Android. Za razliku od drugih aplikacija, WakeVoice prvo zvoni, a potom doslovce razgovara s korisnikom kad je vrijeme za ustajanje.

Korisnik može isključiti budilicu glasovnom naredbom ili fizičkim isključivanjem aplikacije. Ukoliko se izda naredba za isključivanje zvona, WakeVoice se pretvara iz budilice u osobnog asistenta.

Ako vam je potreban poticaj za ustajanje, možete unaprijed snimiti neku glasovnu poruku. Ili možete zatražiti da vam WakeVoice pročita glavne vijesti, vremensku prognozu, horoskop ili nadolazeće događaje iz vašeg kalendara.

WakeVoice dolazi u dvije verzije. Besplatna verzija ograničena je na 10 alarma, a za punu verziju u kojoj je moguće odabrati između nekoliko različitih glasova i programirati neograničen broj alarma potrebno je izdvojiti 2,60 dolara (15 kuna).

268644,271230,268248,273549

Pratite nas na društvenim mrežama:

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!