PUTUJUĆI LUKSUZ

Pogledajte kućicu na kotačima koja izgleda kao svemirski brod

24.10.2019 u 10:58

Bionic
Reading

Aluminijska prikolica za auto ima zidove debele 22 centimetra i praktično sve što bi vam moglo zatrebati dok ste na putu, i onda još ponešto

Aluminijska prikolica za auto u kojoj možete stanovati proizvod je tvrtke Poyldrop. Jednosobni prostor sadrži praktično sve potrebno za život, uključujući i kuhinju na otvorenom, krevet veličine 122 puta 190,5 puta 13,9 centimetara, LED rasvjetu, termostat, punjač za uređaje koji koriste USB...

  • +3
Hi-tech prikolica za auto Polydrop KJ-20 Izvor: Polydrop / Autor: Polydrop

Zidovi debljine 22 centimetra trebali bi vas zaštititi od snijega i drugih vremenskih neprilika. Za iduću godinu na raspolaganju će biti ukupno četiri modela, s cijenama u rasponu od 15.495 do 19.995 američkih dolara.

Polydrop je nastao nakon što su njegov osnivač i glavni izvršni direktor Kyunghyun Lew i njegova supruga i suosnivačica Jien Cha odlučiti ostvariti svoje snove o udobnom i kompaktnom privatnom prostoru u kojem bi mogli boraviti dok putuju.

Pri osmišljavanju dizajna prikolice dimenzija 378,5 puta 166 centimetara nadahnule su ih svemirske letjelice. Prikolica je opremljena sustavom za solarno punjenje snage 100 watta i baterijom kapaciteta 12 volti.

NAJBOLJI OD NAJBOLJIH

Smartfoni za zimu: Pogledajte koji će pametni telefoni plijeniti pažnju do kraja 2019.

Pogledaj galeriju

Pojedini modeli također imaju i vanjsku kuhinju s hladnjakom, sudoperom s ručnom pumpom, policom za začine, ormarićem, ladicama i štednjakom s dvije grijaće ploče, a najskuplji model ima i četiri sigurnosne kamere, ugrađenu klimu, stropni ventilator, zavjese za izolaciju i - tušem, piše Business Insider.