U KINU EUROPA

Počeo Bug Future Show

30.01.2014 u 13:38

Bionic
Reading

Sudi li se po početku, Bug Future Show mogao bi biti prilično uspješan. Već na otvaranju pojavilo se mnogo posjetitelja zainteresiranih za to što će biti iduća velika stvar u tehnologiji

Bug Future Show otvorio je glavni urednik Bugovih izdavanja Miro Rosandić simpatičnim predavanjem koje je odradio većim dijelom tako što je pustio snimku samog sebe kako uvježbava govor kod kuće u kupatilu.

Slijedilo je prvo uvodno predavanje Budućnost se ponavlja, u kojem je Nataša Rapaić, članica uprave Hrvatskog telekoma, glavnoga sponzora, približila posjetiteljima konkretnim primjerima toga kako tehnologija neprestano mijenja svakodnevicu korisnika.

Također, predstavila je primjere u kojima HT prednjači u uvođenju inovacija pružajući korisniku sve što mu u tom procesu treba: sadržaj, uređaje i infrastrukturu.

Uz glavni program, u prostorima kina održava se i popratni program u kojem predstavnici sponzora i partnera showa predstavljaju svoje proizvode i usluge, uz demonstracije uživo.

Za sve koji ne mogu prisustvovati showu, u sljedećem broju Buga, koji izlazi 27. veljače, bugovci će pripremiti opširnu video-reportažu s cijeloga događanja na DVD-u, koji će isporučiti zajedno s časopisom.