SNAKE PROTIV SNAKEA

Phantom Painov multiplayer zaista je jedinstven

25.08.2014 u 19:30

Bionic
Reading

Kojimin nadolazeći šuljačko-akcijski spektakl Metal Gear Solid V: The Phantom Pain će zahvaljujući multiplayer elementu privući mnoge nove fanove

Metal Gear Solid V: The Phantom Pain sve nam je bliži i bliži, a Konami je toga potpuno svjestan. Upravo zbog toga nedavno je objavljen gameplay video u kojemu fanovi mogu po prvi put vidjeti kako će izgledati Metal Gearova verzija igre u više igrača. Napomenimo kako je dio o kojem govorimo samo segment petnaestominutne gameplay ekstravagancije.

Ako vas, naime, na zanimaju igrini drugi elementi, predlažemo da preskočite prvi dio video isječka i počnete s gledanjem na 16:55. Također napominjemo - ako mislite da se radi o klasičnom multiplayeru, grdno ste se prevarili.



Phantom Pain će, naime, imati osvojive tvrđave u koje će igrači moći ušuljati i/ili opremati. Tako ćete, recimo, moći provaliti 'prijateljima' u bazu, te im doslovno popaliti sve što imaju - uključujući i stražare (!). Multiplayer baze moguće je opremati predmetima koje ste zaradili igrajući single player kampanju. Tako ćete vojni ekvivalent poljskog WC-a uz malo truda moći pretvoriti u Neprobojni Bunker Smrti™.

Peti nastavak višestruko nagrađivanog Metal Gear Solida najavljen je za Xbox One, PlayStation 4 i PC, a na tržištu bi se trebao pojaviti u četvrtom kvartalu ove godine.

Izvor: Kotaku