ODABRAO PORSCHE

Ovo su najrjeđi Porschei svih vremena!

14.02.2017 u 08:24

Bionic
Reading

Tvrtka Porsche je zavirila u svoje povijesne arhive i odabrala pet tvorničkih modela koje je proizvela u najmanjem broju, cijene nekih od njih će vas iznenaditi

Porsche je majstor u posebnim serijama i edicijama, ali ne i samo i u tome. Naprimjer 911, dostupan je s pogonom na stražnje ili sve kotače, pa onda kao kabrio, coupe, ili Targa, pa potom kao GT2, GT3, GT3 RS, pa Turbo kabrio, itd. Varijacija na temu ono je što Porscheu ide sjajno. Potom su tu posebne edicije, koje tvrtka svako malo izda kako bi uzela dodatan novac od kupaca koji su fanatici te sebi osigurala malo pozitivnog PR-a na društvenim mrežama. 

Isto je i s ovim primjercima koji se mogu vidjeeti u videu, pet rijetkih Porschea koje je bilo moguće registrirati i za cestovnu upotrebu ikad proizvedenih u desetljećima dugoj povijesti tvrtke. Nećemo vam otkriti detalje ali ćemo samo reći da su cijene nekih automobila, posebno najrjeđeg ikad proizvedenog, zaista iznenađujuće, te da su svi, kao što to i priliči Porscheu, neraskidivo vezani uz trkaće staze. 

Top pet rijetkih Porschea Autor: Porsche