Snimajte kao profesionalci

Ovo ljeto zaslužuje najbolju kameru!

28.06.2021 u 13:41

Bionic
Reading

Putovanja, druženja i godišnji odmori donose mnoštvo lijepih trenutaka za pamćenje

Ljeto je oduvijek za sve nas bio pojam kojeg poistovjećujemo s odmorom. Nakon svog posla i briga koje smo nakupili kroz godinu, uvijek treba pronaći vrijeme koje ćemo posvetiti sebi, kao i najmilijima. Skok u more, zalazak sunca, ukusna večera, portret najdraže osobe ili grupni selfie su dio svakog ljetnog fotografskog albuma. Takve sretne, nezaboravne trenutke želimo uvijek sačuvati kako bi smo ih se prisjećali i nakon ljeta, a za to nam treba pametni telefon s odličnom kamerom. Vašu ljetnu revoluciju u svijetu fotografije donijet će vam Samsung Galaxy S21 Ultra, pametni telefon spektakularnog dizajna i performansi s kamerom koja snima videozapise i fotografije u filmskoj kvaliteti.

Zaplovite u nezaboravan svijet Galaxy kamere

S Galaxy S21 Ultra u ruci kao vašim asistentom tijekom praznika, svaki lijepi trenutak ili anegdotu koja vam se dogodila na ljetnom odmoru moći ćete zabilježiti revolucionarnom kamerom u vrhunskoj 8K rezoluciji. Da, dobro ste čuli, to je najviša rezolucija dostupna na nekom pametnom telefonu, čak četiri puta više u odnosu na 4K. Stoga, uzmite svoj Galaxy S21 Ultra i snimite svoje ljeto s toliko detalja da ćete moći pronaći i 'slike unutar slike'.

Koliko ste se puta razočarali kada ste zumirali fotografiju, a njezina kvaliteta više nije bila ni približno zadovoljavajuća? Napredna Dual Zoom opcija sada približava još brže, uglađenije i oštrije od bilo kojeg sustava zumiranja na uređajima Galaxy serije. A kada se upari s potpuno novom opcijom Zoom Lock za zaključavanje uvećanja, snimke izgledaju stabilnije nego ikad. Isto tako, fotografije ludih ljetnih izlazaka slikane noću više ne moraju biti loše kvalitete jer Samsung Galaxy S21 Ultra 5G ima Bright Night za hvatanje živopisnih boja scena čak i po mrklom mraku.

Savršeni portret za roditelje ili selfie za prijatelje

Ako pak želite poslati savršeni selfie sa svojeg putovanja kao razglednicu najmilijima, onda će vam se svakako svidjeti i Portrait Mode način rada kojeg pokreće umjetna inteligencija. Analizirajući lica, kutove i smjer osvjetljivanja kao i dubinu samog polja kadra, portreti su stvarno ljepši nego ikada. Usrećite svoje roditelje jednom prekrasnom fotografijom ispred znamenitosti ili prijatelje doista savršenim selfijem.

Snimajte kao profesionalci

Osim što možete snimati vrhunske videozapise u 8K kvaliteti, s Galaxy S21 Ultra možete za vrijeme svojeg ljeta postati i pravi video profesionalci. Zahvaljujući opciji 8K Video snap, možete izvlačiti spektakularne fotografije izravno iz videozapisa. Tako više ne morate birati hoćete li snimiti videozapis ili fotografiju.

Ako pak uključite Super Steady mogućnost, vaš će Galaxy S21 Ultra 5G snimati poput akcijske kamere. Dok ste u pokretu, AI stabilizacija uklanja podrhtavanja pa ćete dobiti sjajne akcijske kadrove, pogotovo ako ste ljubitelj aktivnijih, adrenalinskih odmora.

Podrška za S Pen olovku

Smatrate li se jednim od onih koji su „nespretni“ tijekom dodirivanja zaslona pa stalno prepravljate svoje poruke? Samsung Galaxy S21 Ultra je prvi Galaxy pametni telefon koji je kompatibilan s poznatom S Pen olovkom, koja osim što vam olakšava korištenje pametnog telefona s izvrsnom preciznošću, pruža i sjajan alat za uređivanje vaših ljetnih videozapisa i fotografija. Zato uzmite svoju S pen olovku u ruke i dotjerajte svoje videozapise i fotografije i do najsitnijeg detalja tako da su spremni za objavu na društvenim mrežama!

Galaxy S21 Ultra je vaš ultimativni pametni telefon za ljeto ispunjeno radostima. Od odlične kamere, prekrasnog dizajna, brojnih opcija uređivanja foto albuma te S Pen olovke, Galaxy S21 Ultra ima sve da stvarate svoje albume sjećanja ljetnih radosti. Priuštite si još tehnoloških poslastica uz Samsung program vjernosti Lounge unutar Samsung Members aplikacije za mnoštvo sjajnih popusta, ponuda i iznenađenja. Benefiti Samsung programa vjernosti nisu limitirani brojem korištenja i može ih koristiti isključivo vlasnik premium Samsung uređaja i do dvije godine nakon aktivacije korisničkog računa. Više informacija možete pronaći na https://www.samsung.com/hr/offer/members-lounge/.