MEČ TISUĆLJEĆA

Ovo bi gledao svatko: Zuckerberg priča o borbi protiv Muska - u oktagonu

23.06.2023 u 10:58

Bionic
Reading

Premda bi mnogi to htjeli vidjeti, još nije izvjesno hoće li se internetska prepirka na Twitteru prebaciti u pravi život

Prepirka dvojice milijardera počela je kad je Elon Musk reagirao na Metino navodno uvođenje aplikacije koja bi konkurirala Twitteru. Metin CPO Chris Cox rekao je da kompanija 'sluša utiske kreatora i javnih osoba koje su zainteresirane za novu platformu'.

'Ja sam skroz za borbu u kavezu ako je i on za' komentirao je Musk. Prema izvješću Vergea, Zugckerberg je u Storyju objavio sliku prepiske na Instagramu i potpisao je sa 'Pošalji mi lokaciju'.

Zuckerberg se brazilskim jiu jitsuom bavi oko godinu dana, a njegova su nastojanja, naravno, jako dobro dokumentirana. Čak se natjecao na turniru na kojem je osvojio zlatnu i srebrnu medalju. Što se Muska tiče, on je napisao da ima potez pod imenom 'Morž' gdje se samo legne na protivnika i ne radi ništa. Također je predložio mjesto borbe - UFC oktagon u Las Vegasu.

U smislu doslovne borbe izvršnih direktora, Musk protiv Zuckerberga bio bi spektakl vrijedan gledanja. Pedesetjednogodišnji Musk ima prednost nad Zuckerbergom u pogledu veličine, a govorio je i o tome da je sudjelovao u 'pravim teškim uličnim tučnjavama' dok je odrastao u Južnoj Africi. Tridesetdevetogodišnji Zuckerberg je u međuvremenu postao ambiciozni MMA borac koji također tvrdi da je nedavno završio naporan trening 'Murph Challenge' za nešto manje od 40 minuta.

Bez obzira na to tko bi pobijedio, vjerujemo da se svi možemo složiti oko toga da bi meč Musk protiv Zuckerberga bio jedna od najzabavnijih borbi svih vremena.