POJAČALI BOOMERANG

Ovi noviteti za Instagram mogli bi vam biti zanimljivi

13.01.2020 u 13:16

Bionic
Reading

Dodane su nove mogućnosti poput uređivanja videa i dodavanja efekata kao što su usporena snimka, zamućivanje i brzo premotavanje, kao i određivanja koliko će video trajati

U Instagramu su dodali nekoliko noviteta u Boomerang, alat za kreiranje video zapisa koji se sami ponavljaju. Tako smo dobili mogućnost uređivanja videa i dodavanja efekata kao što su usporena snimka, zamućivanje i brzo premotavanje, kao i određivanja koliko će video trajati.

CES 2020.

Dostavljači toaletnog papira, ljubavni roboti, pametne pelene i jastuci protiv hrkanja: Na CES-u se nađe i korisnih izuma

Pogledaj galeriju

Nove su značajke dostupne svim korisnicima Instagrama od proteklog vikenda. Ako ste već nadogradili tu aplikaciju na najnovije izdanje, pronaći ćete ih ako otvorite novi Story i pri dnu zaslona potegnete prstom po zaslonu na lijevu stranu.

SlowMo prikazuje video upola sporije, Echo dodaje zamućivanje pokreta, Duo brzo premotava video na početak, a Trimming određivanje duljine trajanja videa pomoću kontrola sličnih onima u kameri iPhonea ili alatu za izradu videa u Instagramu, piše Phone Arena.