KAKAV POGLED

Ovako dobre snimke dronovima dosad niste vidjeli

31.01.2017 u 09:56

Bionic
Reading

Pogledajte zbirku nevjerojatnih snimki koje su korisnici Instagrama napravili koristeći leteće dronove opremljene kamerama

Dronovi su tu i ostat će, ako je suditi po njihovoj popularnosti na svakom većem sajmu tehnologije posljednjih godina. Budući da hobisti diljem svijeta sve više koriste te leteće naprave, broj snimki na Instagramu svakim danom je veći. Pronaći ih  praktički je mačji kašalj - sve što trebate je upisati u pretragu 'drone'.

Najnoviji hit na Instagramu su, naime, postale videosnimke nastale uz pomoć dronova. Donedavno smo mogli vidjeti hrpu fotografija, no čini se da 'pokretne slike' postaju sve popularnije. Rezultati spomenutih pretraga time postaju sve zanimljiviji i spektakularniji.


Čak i pogled na igralište za baseball izgleda sjajno. No to nije ništa u usporedbi s ovim ogromnim skijalištem!

A video posted by Rami Rizk (@rami_rizk89) on


Ova snimka dolazi iz Meksika, odnosno Xalape. Autor je na nekim dijelovima koristio ubzanu snimku, no to nipošto ne umanjuje cijelovitu ljepotu samog videa.

A video posted by Darwin Mozo (@darwinmozo) on


Pogled iz zraka na Krimmlerove slapove u Austriji nudi hrpu dramatičnih kadrova.

A video posted by Only Drones (@onlydrones) on


Većina snimki ima neku glazbenu pozadinu, no ova se vraća korijenima (vrlo je glasna pa predlažemo da malkice utišate zvuk).

A video posted by Kurtis (@firecrazy112) on


Iako ne znamo gdje je snimljen, ovaj prizor s crkvom je prekrasan.

A video posted by Adrián ?? (@adriancastro0) on


Za kraj, kad vani pada kiša, vrijeme je za improvizaciju. Snimke i kontrola su apsolutno nevjerojatne, no da se nas pita - pripazili bismo na mogućnost pada ili sudara.