SKUPNI PROJEKT

Ovako Cosmopolitan i Seat zamišljaju automobil za žene

26.09.2016 u 15:30

  • +8

Seat Mii by Cosmopolitan

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Seat

Bionic
Reading

Brat blizanac njemačkog Upa, Mii, dorađen je od strane modnog magazina uz suradnju španjolskog proizvođača vozila, a predstavljen na eventu u Engleskoj

Nakon svega navedenog prije nam se čini kako je riječ o paneuropskom, a ne automobilu za žene. Međutim, u materijalima koji prate predstavljanje ističe se kako su Mii by Cosmopolitan 18 mjeseci zajedno razvijali Seat te globalni kreativni tim Cosmopolitana, kao i urednici te čitatelji tog magazina diljem Europe.

Čitatelji su kroz ankete i testiranje proizvoda dali ideje te pružili feedback, navodi se. Po čemu je Seat Mii zapravo poseban automobil? Tu su dvije posebne boje, jedna ljubičasta, a druga između bijele i ’champagne’.

U potonjoj boji su dovršeni retrovizori, te nekoliko detalja u interijeru, a na pragovima je metalna pločica s natpisom CosmopolitanlovesMii.

Tu je još par estetskih detalja, i to je to. Motor koji se ugrađuje u ovaj Seat Mii je jednolitreni benzinac snage 75 konja. Seatu ovo nije prva suradnja ovakve vrste, sličan su projekt napravili pred dvije i pol godine sa modnim brendom Mango. Ovaj Mii biti će predstavljen na salonu automobila u Parizu.