VIRALNI HIT

Ovaj genijalac bateriju smartfona odlučio je isprobati - žvakanjem. I osvetilo mu se

24.01.2018 u 11:04

Bionic
Reading

U kratkom videu koji je postao apsolutni hit u Kini posjetitelj dućana odlučuje zagristi tamo izloženu bateriju. Rezultati su bili, recimo to tako - dinamični

Muškarac u dućanu s elektroničkom robom u Kini odlučio je isprobati bateriju smartfona na svoj jedinstveni način ugrizavši ju. Ovo je uzrokovalo napuknuće na kućištu proizvoda koji je ubrzo nakon toga doslovno eksplodirao.

Ovaj do danas rijetko viđeni spektakl snimile su sigurnosne kamere dućana te je objavljen na Miaopaiju - kineskoj platformu za razmjenu videa vrlo sličnu sada ugašenom Vineu.

Do danas ju je pogledalo 4,69 milijuna ljudi.

Izvor: Društvene mreže / Autor: NN

Radikalni test

Prema izvješću Taiwan Newsa, muškarac je u dućan ušao 19. siječnja kako bi kupio zamjensku bateriju za svoj iPhone. Nije jasno u kojem je dućanu točno bio, no natpis na pultu piše 'profesionalna zamjena ekrana'. Muškarac je odlučio pažljivije pregledati bateriju te ju je, kako bi provjerio autentičnost, zagrizao i uzrokovao eksploziju. Unatoč činjenici da je baterija detonirala nekoliko centimetara pored njegovog lica, muškarac navodno nije ostao ozlijeđen.

'Baterije nisu zlato, zašto ih grizeš?' našalio se jedan od komentatora.

Test koji nema smisla

Iako je istina da zamjenske baterije litij-ionske baterije mogu ponekad eksplodirati ili se pregrijati, ova metoda provjere definitivno nema smisla.

  • +3
Ove popularne aplikacije najviše proždiru bateriju vašeg smartfona Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia