PRIJE NEGO ŠTO TO DRUGI NAPRAVE

Ovaj će vas gadget upozoriti ako ne mirišite baš dobro

14.07.2017 u 14:21

Bionic
Reading

Kukun Body njuška vaš pazuh i na vaš pametni telefon javlja kad je vrijeme za novu rundu dezodoransa ili temeljito tuširanje

Žurite na važan sastanak. Vani je 35 Celzijusovih stupnjeva. Naravno, prije ili kasnije ćete se početi znojiti, čak i ako ste u klimatiziranim uvjetima. Kako ćete znati jeste li počeli širiti miomiris kakav obično susrećemo u svlačionicama teretana?

Pa, postoje uređaj i aplikacija koji to mogu izmjeriti. 

Kukun Body je džepni uređaj kojeg Bluetoothom možete povezati s vašim pametnim telefonom, a pomoću kojeg možete testirati koliko smrdite na četiri različite lokacije. 

Djelo japanskog proizvođača fotoaparata Konica Minolta možete upotrijebiti kako bi pregledali stopala, područje iza uha, u blizini glave i pazuha. 

Tražit će znakove znoja, isparavanja koja nastaju oko pivskog trbuščića i nešto što Japanci nazivaju kareishu, a što bi se grubo moglo prevesti kao miris pozne dobi.

Nakon što obavi analizu Kukun Body će vam bez okolišanja priopćiti kako vonjate te preporučiti protumjere. 

Zasad ga nije moguće nabaviti izvan Zemlje Izlazećeg sunca. Zateknete li se u Japanu, možete ga nabaviti po cijeni od 265 američkih dolara, piše Engadget