MAX2 I MAX3

MAXtv To Go aplikacija ima dvije nove korisne opcije

13.07.2017 u 13:26

Bionic
Reading

Nova aplikacija omogućuje gledanje programa na više pametnih uređaja te mobitel pretvara u daljinski upravljač

Korisnicima novih MAX2 i MAX3 paketa Hrvatskog Telekoma dostupna je nova MAXtv To Go aplikacija koja im omogućuje da istovremeno gledaju različiti sadržaj na više pametnih uređaja te mobitel koriste kao daljinski upravljač.

Osim gledanja sadržaja na više pametnih uređaja, korisnici će sada vrlo jednostavno, pokretnom prsta, moći prebacivati sliku s mobilnog uređaja ili tableta na televizor. Tako mogu u svakom trenutku, bez prekida, uživati u željenom televizijskom sadržaju.

Također, većina sadržaja Videoteke i sadržaja na zahtjev koji su korisnici kupili na MAXtv prijemniku bit će im dostupna i na MAXtv to Go aplikaciji, s time da dostupnost sadržaja ovisi o raspoloživosti prava za prikazivanje na drugim uređajima (TV, laptop, mobitel, tablet). Nova aplikacija korisnicima omogućuje korištenje i upravljanje svim funkcionalnostima koje su im inače dostupne na MAXtv prijemniku – TV vodiča, Snimalice, Videoteke, Videopaketa na pretplatu i sadržaja na zahtjev na mobitelu, tabletu i računalu.

Objedinjeni prijemnnici

MAXtv To Go aplikacijom korisnici će moći i u potpunosti zamijeniti klasični daljinski upravljač. Aplikacija omogućava upravljanje MAXtv prijemnikom poput prebacivanja programa, stišavanja i pojačavanja zvuka, pregledavanja programa, pregledavanja videoteke, programiranja snimanja i sl. Dodatno, omogućena je kontrola više MAXtv prijemnika u jednom kućanstvu.

Za korištenje mobilnog uređaja kao klasičnog daljinskog upravljača, dovoljno je samo pritisnuti ikonu za funkcionalnost daljinskog u novoj MAXtv To Go aplikaciji, nakon toga će se na ekranu pojaviti prikaz funkcionalnosti daljinskog upravljača.

Skidanje aplikacije

Za preuzimanje nove MAXtv To Go aplikacije sve što korisnici trebaju napraviti je skinuti aplikaciju i prijaviti se sa svojim Telekom ID-em. Korisnici koji imaju više MAXtv računa, prilikom uparivanja samo trebaju odabrati koji od MAXtv računa žele povezati i postaviti ga kao zadani.

Više o novoj MAXtv To Go aplikaciji i MAX paketima možete saznati na www.hrvatskitelekom.hr