DO 6. Kolovoza

Ova tvrtka nudi tisuću dolara za igranje 'Animal Crossing: New Horizons', ali nešto traže i zauzvrat

07.07.2020 u 10:01

Bionic
Reading

Zauzvrat traže osobne podatke i testiranje brzine veze korištene za povezivanje s internetom

Tvrtka za usporedbu cijena pružatelja usluga pristupa internetu pokrenula je na svom web odredištu HighSpeedInternet.com neobičan natječaj.

Jedna sretnica ili jedan sretnik koji između 16. kolovoza i 30. rujna odigra 50 sati Nintendove igre 'Animal Crossing: New Horizons' može osvojiti tisuću američkih dolara. Prijave su otvorene do 6. kolovoza.

Kako bi se mogli priključiti morate biti stanovnik Sjedinjenih Država, stari najmanje 18 godina, imati kopiju te igre i uređaj Nintendo Switch na kojem ćete ju igrati.

U čemu je kvaka? Pa, svi koji se prijave morat će pristati na testiranje brzine veze kojom pristupaju internetu i podatke poslati tvrtci koja je organizirala natječaj putem obrasca, skupa s imenom, prezimenom i adresom e-pošte.

Pobjednik ili pobjednica će biti odabran(a) 6. kolovoza. Do 16. kolovoza morat će se odlučiti hoće li prihvatiti izazov i potom se uhvatiti s njime u koštac.

Nintendova igra 'Animal Crossing: New Horizons' u prodaju je puštena u ožujku ove godine. Igrači u njoj mogu graditi domove, sklapati prijateljstva i odmaknuti se u drugu stvarnost.

Neki su ju iskoristili i za proslavu važnih događanja u stvarnom životu, poput primjerice vjenčanja, piše Business Insider.