LOGITECH MK850

Ova tipkovnica i miš napravljeni su za dugotrajan uredski rad

30.01.2017 u 08:16

Bionic
Reading

Logitech predstavlja Logitech MK850 Performance Wireless Keyboard and Mouse Combo, tipkovnicu i miš s omekšanim osloncem za dlan i pomno oblikovanim tipkama za cjelodnevnu udobnost. Tipkovnica i miš rade s novim softverom Logitech DuoLink koji omogućuje prilagođene funkcije i navigaciju

'Udobnost na stolu je ključna, pogotovo kada trebate biti učinkoviti', rekao je Art O Gnimh, globalni direktor tipkovnica u Logitechu. 'Bilo da se radi o istraživanju, stvaranju ili komunikaciji, cjelodnevna produktivnost zahtijeva udobnost kako biste dosegli puni potencijal. MK850 Performance Combo - bežična tipkovnica i miš pružaju vam udobnost i potpunu kontrolu tako da možete koristiti bilo koji uređaj i neprimjetno se prebacivati između njih kako biste obavili posao.'

MK850 Performance Combo pruža udobno iskustvo tipkanja s tipkovnicom pune veličine uz numeričku tipkovnicu i tipke koje pomažu voditi vaše prste. Mekani oslonac za dlanove pruža podršku ručnim zglobovima i zakrivljeni okvir stvara prirodniju poziciju tipkanja, a podesive nakošene nožice omogućavaju tipkanje pod više kutova. Ergonomski dizajnirani miš odgovara dlanu, a brzi scroll kotačić omogućava skrolanje po dokumentima i web-stranicama s lakoćom.

Logitech DuoLink, značajka dostupna putem softvera Logitech Options, čini MK850 Performance Logitechov prvi pravi Combo povezivanjem tipkovnice i miša kako bi zajedno omogućili nove funkcije. DuoLink omogućava tipkama miša drugačiji set gesta i radnji kada držite pritisnutu tipku Fn na tipkovnici.

Na primjer, možete se lako kretati između radnih površina i aktivirati opcije Task View ili Mission Control pomicanjem miša. Dok slušate glazbu, možete igrati i pauzirati klikom na srednju tipku miša ili mijenjati pjesme pomicanjem scroll kotačića lijevo i desno.

I tipkovnica i miš donose tehnologiju Easy-Switch. Dodirom na tipku možete lako prebacivati na bilo koja tri povezana uređaja.

Bežična tipkovnica i miš Logitech MK850 Performance Combo od danas su dostupni po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 919,00 kuna.