CROWDFUNDING

Ova domaća igra odlično izgleda i traži potporu na Kickstarteru

11.05.2018 u 07:22

Bionic
Reading

Stolna igra iz žanra mračne fantazije, nadahnuta slavenskom i mediteranskom tradicijom, obećava pregršt avantura, intriga i prilika za otkrivanje cijelog jednog kontinenta

Kampanjom na platformi za zajedničko financiranje Kickstarter Awaken: The Blood Of Salvora autori igre Awaken prikupiti dovoljno sredstava za tiskanje i objavljivanje knjige koja bi trebala proširiti i produbiti svijet u kojem se igra odvija.

Riječ je o stolnoj igri s uživljavanjem u uloge Awaken u kojoj možete preuzeti uloge ljudi s mističnim moćima koji se bore za prevlast u vrijeme dok još traje oporavak od bitke s drevnim neprijateljima Vargansima. Djelo je domaćeg tima na čijem su čelu Marko Matijević Sekul i Zoltan Lečei.

imate li ih i vi

Ovo su znakovi da ste inteligentniji nego što mislite

Pogledaj galeriju

Igra iz žanra mračne fantazije, nadahnuta slavenskom i mediteranskom tradicijom, obećava pregršt avantura, intriga i prilika za otkrivanje cijelog jednog kontinenta. Zanima li vas više, možete preuzeti besplatni vodič Awaken Quickstart Edition.

Awaken: Blood of Savora nadogradnja je na knjigu pravila za ovu tri godine staru igru koja je na Kickstarteru prikupila nešto više do 25 tisuća američkih dolara. Za potrebe igre osmišljen je potpuno novi sustav s naglaskom na interakciju među igračima te brzom izradom likova.

Kampanja - koja se našla među projektima izabranim za predstavljanje na naslovnici Kickstartera - ide na sve ili ništa. Do 3. lipnja moraju skupiti 18 tisuća američkih dolara. Dosad je 105 financijera uplatilo nešto više od 5.600 dolara.

Za podršku od jednog dolara spomenut će se ime u knjizi donatora, dok donatore za tisuću dolara čeka paket nazvan The Blood Box Ultimate Edition u kojem su knjige uvezane u kožu i rukom obojane figurice, između ostalog. Ciljani datum isporuke je svibanj iduće godine.

Više: Awaken: Blood of Savora @ Kickstarter