'NAPRAVITE VIŠE'

Outlook.com je postao još bolji

25.05.2015 u 07:30

Bionic
Reading

Outlook.com je polako počeo dobivati novo, nadograđeno izdanje i mogućnosti. Microsoftov servis polako se integrira na Office 365 infrastrukturu, a razvojni tim je tu pronašao niz različitih prilika

Noviteta je hrpa - počevši od integracije Cluttera, o kojem je već ranije bilo riječi, preko pomoći u pretraživanju i doradama, novih tema, brzog pregleda integriranih linkova unutar poruka, mogućnosti copy/pasteanja slika izravno u tijelo poruke, pa sve do različitih dodataka.

Dodatak Bing Maps će tako, primjerice, omogućiti korisniku instant pogled na lokaciju neke adrese koja je spomenuta u e-mailu, a dodatne mogućnosti će se širiti brojnim dodacima spomenutim na nedavno održanoj konferenciji BUILD.


Razgovore će biti moguće bez prekida nastavljati izravno s e-mail poruka na Skype i obratno, a integracija će osigurati nikad lakšu komunikaciju, tvrde u Microsoftu. Mogućnost rada više stvari odjednom također će postati vrlo izraženo na nadolazećoj inačici Outlook.com platforme.

Za početak će Preview noviteti stići na manji broj računa za potrebe testiranja, no ono što je prikazano u promotivnom filmiću uskoro bi trebalo stići svim korisnicima:

Više detalja o tome u čem će moći uživati korisnici Outlook.com servisa moguće je pronaći na službenom blogu