stiže rupica?

Otkriveno što će Samsung na Galaxyju S10 napraviti sa zubićem

16.11.2018 u 12:26

Bionic
Reading

Da, poznato je da će Samsung iduće godine izdati flagship uređaj koji će optički senzor i kamere na prednjem ekranu svesti na minimum, no nitko još ne zna na koji način

Prema svemu sudeći, sprema nam se velika promjena na Samsungovom novom flagshipu Galaxy S10, s obzirom da je kompanija ponosno istaknula nekoliko eksperimentalnih dizajna isječka za senznore tijekom ovogodišnjeg Developer Conferencea.

  • +6
Samsung Galaxy S9 Izvor: Samsung / Autor: Samsung

Južnokorejski div je na događaju predstavio sve svoje koncepte pod imenom Infinity-U, Infinity-V and Infinity-O, s time da svaki od njih ima drukčiji izrez koji je sličan pripadajućem mu slovu.

Nizozemska stranica LetsGoDigital objavila je slike patenata, a najviše se ističe neobični Infinity-O koji umjesto izreza u obliku sjekutića ima rupicu uobliku slova O iz koje viri frontalna kamera.

Objava koja se sastoji isključivo od slika i dijagrama prikazuje niz predloženih dizajnova Samsung Galaxyja S10, od kojih mnogi koriste prorez u gornjem lijevom dijelu ekrana. Slike također prikazuju nekoliko drukčijih dizajnova 'zubića', premda Infinity-O izgleda kao najizvjesnije rješenje, zaključuje TechRadar.