ŠMINKER MEĐU USB-ima

Osim što je elegantan, ovaj novi flash drive otporan je na svakojake nepogode

  • Autor: Damir Rukavina
  • Zadnja izmjena 03.04.2017 19:15
  • Objavljeno 03.04.2017 u 17:47
ADATA UV310

ADATA UV310

Izvor: Promo fotografije / Autor: ADATA

U svijetu u kojem USB drive možete kupiti u svim zamislivim oblicima novi proizvod iz ADATA-e u jednadžbu unosi dugotrajnost i minimalistički dizajn

Poznati proizvođač predstavio je kompaktan USB flash drive UV310. Njegova robusna jednodijelna konstrukcija koja se sastoji čipa na pločici (chip-on-bord, COB) sastoji se od pjeskarenih tekstura i onih od cinkove slitine kako bi se postigao metalni izgled s visokom razinom čvrstoće. UV310 ima masu od samo 4,7 grama i dostupan je u kapacitetima do 64 GB.

ADATA je pri konstrukciji pogona UV310 koristila princip jednodijelnog kućišta tipa COB kako bi dobila kompaktan i istovremeno trajan proizvod sa što manje slabih točaka zahvaljujući bešavnom dizajnu. Što se tiče materijala, UV310 se sastoji od cinkove slitine ispjeskarene tako da bi se stvorila teksturirana površina otporna na ogrebotine i mrlje od otisaka prstiju.

ADATA UV310

ADATA UV310

Zlatna shema bojanja čini naizgled UV310 vrlo elegantnim, što naglašava njegova visoka otpornost na sve – od prašine i udaraca do izlaganja vlazi. Takva trajnost znači da, ma kamo korisnici išli, njihovi će podaci ostati dobro zaštićeni, visoko iznad standarda generičkih, plastičnih USB pogona. Usprkos masi od svega 4,7 grama, UV310 nudi pohranu 16 GB, 32 GB i 64 GB podataka. Povezuje se s uređajima putem standarda USB 3.1 i brzinom do 5 Gb/s te radi veće praktičnosti ima kuku koja olakšava pričvršćivanje na nosače, lančiće i privjeske za ključeve.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!