MOŽE LI BOLJE?

Ogroman uspjeh Infobipa: Istarski softver koristi svaki drugi stanovnik Zemlje

07.09.2017 u 13:25

Bionic
Reading

Tijekom prošle godine Infobipova platforma je dotakla više od 60 posto svih aktivnih mobilnih brojeva u svijetu, a mjesečno preko nje se odvija preko sedam milijardi transakcija

Istarska tvrtka Infobip, o kojoj smo nedavno pisali opširnije, ne silazi sa stranica domaćih medija.

Kako piše Glas Istre, usluge te tvrtke sa sjedištem u gradu Vodnjanu i uredima diljem svijeta koristi više od četiri milijarde ljudi. Tijekom prošle godine Infobipova platforma je dotakla više od 60 posto svih aktivnih mobilnih brojeva u svijetu, a mjesečno preko nje se odvija preko sedam milijardi transakcija. 

Podsjetimo, riječ je o tvrtki koja zapošljava 1.200 ljudi u preko 50 ureda u više od 40 zemalja na šest kontinenata. Njihov je glavni proizvod telekomunikacijska i IP platforma u oblaku koja omogućuje poslovnim korisnicima komunikaciju s krajnjim korisnicima putem mobitela te aplikacija za chat kao što su Viber, Facebook Messenger i LINE.

Poslovni kampus pored Vodnjana - zasad jedini te vrste u Hrvatskoj - službeno će otvoriti vrata u subotu, 23. rujna

Prostire se na 17 tisuća četvornih metara uz cestu prema Galižani. Sastoji se od glavne zgrade s prizemljem i dva kata, kantine, konferencijskih prostora, zgrade za privremeni smještaj zaposlenika, parkirališta, parka te košarkaškog i odbojkaškog igrališta, kao i prostora za obrazovanje i provođenje slobodnog vremena.