PROMO

Oduševite se novom motorolom edge 40 neo i doživite ljubav na prvi dodir

15.09.2023 u 13:21

Bionic
Reading

Motorola predstavlja motorolu edge 40 neo, uređaj koji je dizajniran da traje i voli te utjelovljuje misiju edge obitelji isporučujući vrhunsku tehnologiju što većem broju potrošača. Dodatno, Motorola donosi novi moto g84 5G i moto g54 5G power edition, nudeći iskustvo ljubavi na prvi dodir; s veganskom kožnom završnom obradom i novim 50 MP ultra pixel OIS sustavom kamere i modernim PANTONE™ bojama

motorola edge 40 neo: napravite senzaciju s novim uređajem koji je dizajniran da traje i da se voli s IP68 podvodnom zaštitom i ultra tankim, elegantnim, praktičnim dizajnom.

Nova motorola edge 40 neo nudi ultra-tanko kućište (7,76 mm), a zakrivljeni rubovi uređaja čine pametni telefon lakim za držanje, nošenje i stavljanje u svačiji džep, a da nije glomazan. Osim toga, IP68 je podvodno zaštićen tako da se potrošači mogu usredotočiti na zabavu, umjesto da brinu da će im se uređaj oštetiti ako se uroni u vodu, prljavštinu ili prašinu1.

Povrh toga, novi edge ima senzor kamere Ultra Pixel od 50 MP s tehnologijom trenutnog fokusiranja svih piksela i 16x bržim performansama pri slabom osvjetljenju za nevjerojatne noćne snimke.

Budući da je ovaj uređaj napravljen da traje i voli, to također znači brigu za okoliš, stoga je motorola edge 40 neo prvi Motorola edge uređaj u EMEA-i koji koristi Lenovo CO2 Offset Usluge za kompenzaciju emisija CO2 putem smanjenja emisija tijekom svog prosječnog životnog ciklusa i podupire klimatske akcijske projekte diljem svijeta. Također dolazi u pakiranju 100% bez plastike, sa tintom na bazi soje i 60% recikliranih materijala, poput sivog kartona, kraft papira i paus papira. Kroz suradnju s agood company, motorola edge 40 neo također dolazi sa 100% biljnim kućištem. Svako kućište savršeno odgovara Pantoneovoj boji vašeg Motorola Edge 40 Neo uređaja.

Osim toga, kada dođe vrijeme za zamjenu maske za telefon, kružni sustav agood tvrtke, agood Loop, olakšava odlaganje futrole. Oni će ponovo upotrijebiti staru futrolu u nešto novo, osiguravajući da nikada ne završi kao otpad. Ovo pojačava Motorolinu predanost održivijoj budućnosti, dok potrošačima daje dodatnu zaštitu zbog koje se mogu osjećati dobro.

Nastavljajući Motorola-ino višegodišnje Pantone™2 partnerstvo, svjetskog lidera u odabiru i usklađivanju boja, motorola edge 40 neo je najnoviji uređaj koji sadrži ove stručno odabrane boje. Dostupan u tri nijanse, ovaj uređaj nadahnjuje individualnost i potiče autentičnost kroz ove moćne nijanse: Black Beauty, duboki crni ton s mat akrilnom podlogom i dvije živopisne opcije, Soothing Sea i Caneel Bay, koje imaju iznimno udoban završetak od veganske kože koji savršeno nadopunjuje praktični dizajn.

Napredne značajke kamere podižu uređaj na višu razinu što znači da doba dana također nije važno zahvaljujući Ultra Pixel kameri od 50 MP na motoroli edge 40 neo. Poboljšani Auto Night Vision čini ga savršenim uređajem za noćno fotografiranje, snimanje oštrijih, živopisnijih fotografija nakon mraka – do 16 puta brže3. Ultra Pixel kamera od 50 MP koristi 40% veće piksele od prethodne generacije, propušta više svjetla4, poboljšava kvalitetu slike i stvara živopisne fotografije, bilo danju ili noću. Snimke su stabilne i jasne kroz OIS, a tu je i ultraširokokutna leća od 13MP s Macro Visionom i selfie kamera od 32MP s tehnologijom četverostrukih piksela za živopisne snimke u svakom trenutku.

Kako bi držala korak s brzim životnim stilom potrošača, motorola edge 40 neo ima ogromnu bateriju od 5000 mAh i 68 W TurboPower™ brzo punjenje, koje ide od 0% do 50% u samo 15 minuta5. Potrošači mogu piti najnovije TV emisije, igrati se s prijateljima ili listati društvene mreže bez brige o trajanju baterije. Osim toga, tu je i 6,55-inčni pOLED zaslon s beskrajnim rubovima i brzinom osvježavanja od 144 Hz6 tako da sve ove aktivnosti i doživljaji izgledaju sjajno.

Korisnici će također uživati ​​u impresivnijem iskustvu gledanja zahvaljujući zakrivljenim rubovima koji stvaraju kvalitetu bez obruba. Ovaj dizajn nadopunjuje zaslon s 10-bitnom bojom i DCI-P3, koji nudi više od milijardu boja koje su živopisnije i odgovaraju kinematografskim standardima. A sa zaslonom od vršne svjetline od 1300 nita, sav sadržaj izgleda svjetlije i oštrije, čak i na otvorenom, tako da potrošači ne moraju naprezati oči dok gledaju fotografije ili videozapise.

Za igrače, uređaj nudi beskrajno igranje bilo kada, bilo gdje uz munjevito brz procesor MediaTek Dimensity 7030 i 5G mrežne veze7, pružajući veću propusnost i nižu latenciju. Potrošači također mogu iskoristiti prednosti igranja u oblaku koristeći svoj telefon kao ručnu konzolu i postići vrhunske performanse u raznim igrama.

Korisnici će također osloboditi snagu motorole edge 40 neo. Mogu proširiti mobilno iskustvo na TV ili monitor8 za impresivniju zabavu ili povećanu produktivnost. Štoviše, povezivanjem s PC9, potrošači mogu pristupiti svojim telefonskim aplikacijama i PC datotekama na istom zaslonu. To uključuje dijeljenje datoteka i slika između dva uređaja, korištenje kamere visoke rezolucije umjesto web kamere, odgovaranje na pozive ili poruke izravno s računala.

Motorolu edge 40 neo pokreće Android 13 i nudi širok raspon najnovijih sigurnosnih i softverskih značajki koje se neprestano ažuriraju. To uključuje nova Moto Secure poboljšanja koja postojeću zaštitu podižu na višu razinu:

Sigurnosno skeniranje: mogućnost skeniranja prijetnji i upozoravanje korisnika na integritet firmware-a uređaja, što je ključno za popravljanje ranjivosti i jačanje otpornosti telefona tijekom vremena.

Otkrivanje phishinga: softver unutar aplikacije Moto Secure koji identificira i upozorava potrošače na potencijalne prijetnje povezane sa sumnjivim poveznicama ili web stranicama prije nego što ih uopće otvore.

moto g84 5G: završna obrada od veganske kože i novi sustav kamere od 50 MP ultra piksela OIS za dugotrajne uspomene uz PANTONE boju godine

Jačajući Motorolinu misiju u pružanju vrhunskih značajki po pristupačnoj cijeni, Motorola danas najavljuje lansiranje novog moto g84 5G, koji nudi iskustvo ljubavi na prvi dodir; s završetkom od veganske kože. Moto g84 5G nudi moderan dizajn u jedinstvenim bojama i oštrijim detaljima kamere, dok uključuje sustav kamere s OIS-om, tehnologiju ultra piksela i impresivan 6,5” beskonačni kontrastni pOLED zaslon.

Potrošači mogu očekivati ​​ultra-oštre slike na sustavu kamera od 50 MP, s tehnologijom Ultra Pixel koja propušta više svjetla kombiniranjem piksela u veliki piksel od 2,0 µm kako bi se proizvele fotografije koje su svijetle i lijepe, dok OIS osigurava da su one bez podrhtavanja. tu je i ultraširoka leća od 8MP s Macro Visionom tako da korisnici mogu birati svoje točke gledišta i selfie kamera od 16MP s brzim fokusom za trenutno snimanje osmijeha.

Donoseći dašak boja, moto g84 5G je prvi u moto g obitelji koji ima PANTONE™2 boju godine 2023., PANTONE Viva Magenta. Ovo sjenilo utjelovljuje samoizražavanje bez ograničenja i nadopunjeno je mekom podlogom od veganske kože¹⁰ koja je meka na dodir i laka za držanje. Jedinstvene boje također uključuju Marshmallow Blue, dostupnu u završnoj obradi od veganske kože, i Midnight Blue koja ima mat plastičnu podlogu za elegantan, vrhunski profil. Ove završne obrade nadopunjuju ultra-laki, ultra-tanki izgled uređaja, koji uključuje elegantan profil, odvažno metalno kućište kamere i zaslon bez rubova. Tu je i IP54 vodoodbojni dizajn11 kako bi uređaj bio siguran i dobro izgledao kada naiđe na slučajno prolijevanje ili prskanje.

Korisnici mogu vidjeti veliku sliku s 6,5” ultraširokim pOLED zaslonom beskonačnog kontrasta. Ova značajka osvjetljava svaki piksel pojedinačno, proizvodeći dublje crne i živopisnije boje, za privlačno iskustvo zabave. Postoji brza stopa osvježavanja od 120 Hz12 tako da se svaka scena, video ili igra kreću glatko i izgledaju vjerno životu, a do 1300 nita svjetline znači da korisnici mogu jasno vidjeti svoj zaslon na izravnoj sunčevoj svjetlosti.

Uz to, korisnici moto g84 5G moći će proširiti svoje mobilno iskustvo na TV ili monitor13 za impresivniju zabavu ili povećanu produktivnost. Kada se povezuju s računalom14, korisnici mogu pristupiti svojim telefonskim aplikacijama i datotekama na računalu na istom zaslonu; to uključuje dijeljenje datoteka i slika između dva uređaja, korištenje kamere visoke rezolucije umjesto web kamere, odgovaranje na pozive ili odgovaranje na poruke izravno s računala.

Potrošači također mogu igrati cijeli dan bez da im ponestane energije, zahvaljujući dugotrajnoj bateriji od 5000 mAh15. Kada dođe vrijeme za punjenje, dostupno je TurboPower™ punjenje od 30 W za punjenje i povratak onome što je važno.

moto g54 5G power edition: završna obrada od veganske kože i iskustvo zabave bez premca

Tehnologija zaslona na moto g84 5G nadopunjena je podrškom za Dolby Atmos® za impresivan zvuk. S više slojeva i oštrijim detaljima, Dolby Atmos pruža bogatije, višedimenzionalno iskustvo zvuka za sve vrste zabave. Štoviše, Spatial Sound tvrtke Motorola nudi visokokvalitetni izlaz i poboljšani osjećaj za prostor, tako da se potrošači osjećaju ukorijenjeni u zvuku - bilo da slušaju na snažnim stereo zvučnicima ili sa slušalicama. Pokrećući ova poboljšanja, Snapdragon® 695 5G mobilna platforma gura brzine do 2,2 GHz uz 6nm način rada, tako da potrošači mogu uživati ​​u glatkom igranju, vrhunskoj fotografiji i strujanju gotovo bez kašnjenja uz nevjerojatnu učinkovitost.

Motorola također predstavlja moto g54 5G power edition, podižući gledatelje na sljedeću razinu zabave s ultrabrzom 5G vezom, 6,5" FHD+ 120Hz zaslonom podržanim stereo zvučnicima - savršenim suputnikom za one koji žele svestrani uređaj napravljen za zabavu koja se može pohvaliti, mekom na dodir, veganskom kožom.

Filmovi oživljavaju na 6,5" zaslonu koji udobno leži u korisnikovoj ruci. Osim toga, s omjerom širine i visine 20:9, korisnici mogu manje listati i vidjeti više pregledavanja web stranica i čitanja sadržaja.

Moto g54 5G power edition također redefinira visoku razlučivost, omogućujući korisnicima da dožive emisije u izvornom Full HD+ bez žrtvovanja kvalitete slike koja se obično očekuje na standardnom zaslonu. I s nevjerojatno fluidnom stopom osvježavanja od 120 Hz – prebacivanje između aplikacija, igranje igrica i pomicanje po web stranicama glatko je i neprimjetno. Brzina osvježavanja automatski se prilagođava ovisno o vrsti sadržaja na zaslonu, dok brzina dodira s niskom latencijom od 240 Hz nudi mnogo više odziva od standardnog zaslona.

Kako bi upotpunio ovo impresivno iskustvo zabave, moto g54 5G power edition dolazi s višedimenzionalnim zvukom Dolby Atmos®. Zvuk se kreće uokolo uz novi Moto Spatial Sound, a korisnici će slušati s poboljšanim basom, vokalima i jasnoćom na velikim stereo zvučnicima.

Moto g54 5G power edition ima senzor od 50 MP s OIS-om koji snima prekrasne fotografije s briljantnim detaljima. Ovaj uređaj također dolazi s tehnologijom Quad Pixel za 4x bolju osjetljivost pri slabom svjetlu za oštrije, živopisnije fotografije—danju ili noću. Korisnici se mogu nevjerojatno približiti objektu s kamerom Macro Vision, hvatajući sitne detalje koji se često propuštaju standardnim objektivom. A prednja kamera od 16 MP upotpunjuje ovaj napredni sustav kamere koji također dolazi s Face Beauty za automatski poboljšane fotografije, tako da subjekti uvijek izgledaju najbolje.

Kako bi osigurala da korisnici maksimalno iskoriste 5G, Motorola je uključila MediaTek Dimensity 7020, moćni osmojezgreni procesor koji nudi frekvencije do 2,2 GHz za glatkije videozapise, igranje bez smetnji i više. A uz superbrzu 5G, korisnici mogu preuzimati munjevitom brzinom16. Korisnici također ne moraju brinuti o vijeku trajanja baterije zahvaljujući bateriji od 6000 mAh17 s TurboPower™ punjenjem kada dođe vrijeme za ponovno punjenje.

Moto g54 5G power edition dizajniran je da se ističe aerodinamičnim aluminijskim kućištem kamere i vrhunskom mat površinom koja je sjajna u ruci. A za malo luksuza, tu je posebno izdanje izrađeno od veganske kože10 koja je mekana na dodir. Sve je zaštićeno od slučajnog prolijevanja i prskanja zahvaljujući dizajnu koji odbija vodu11.

Power Edition također ima dugotrajnu bateriju od 6000 mAh13, a kada dođe vrijeme za ponovno punjenje, korisnici mogu iskoristiti nevjerojatnu brzinu TurboPower™ punjenja.