NOVI GADGET

Odlično rješenje za izgubljene ključeve ili novčanik

28.04.2017 u 15:26

GPS tracker

Izvor: Promo fotografije / Autor: LINKS

Bionic
Reading

Gubitak dragocjenih i važnih predmeta je noćna mora svake osobe. Srećom, današnji gadgeti su učinkoviti kod praćenja i lociranja dragocjenih predmeta te omogućuju bezbrižnu svakodnevicu

Na našem tržištu su dostupni GPS bluetooth lokatori namijenjeni za svakodnevnu upotrebu. Osnovni cilj ovih uređaja je sprječiti gubitak izgubljenih predmeta ili ukoliko do toga dođe, omogućiti njihov brzi pronalazak. Upotrebom ovoga gadgeta ti se više neće dogoditi da zaboraviš sa sobom ponijeti ključeve od stana ili bilo koji važan predmet.

Gadgeti su lagani, iznimno malih dimenzija i dolaze u više boja te s dugovječnom baterijom koja traje čak 6 mjeseci bez punjenja. Koriste se na način da se jednostavno prikvače uz željeni predmet i povežu sa smartphoneom putem aplikacije koja alarmira o izgubljenom predmetu ili o eventualnom pokušaju krađe. Radar u aplikaciji signalizira koliko si blizu traženom predmetu, što bitno olakšava potragu. Moguće je istovremeno pratiti čak 10 predmeta, jer aplikacija omogućuje povezivanje i praćenje 10 gadgeta.

No, što ako izgubiš smartphone?

Nikakav problem! Dovoljno je samo pritisnuti tipku na GPS lokatoru i tvoj smartphone će zazvoniti iako ima stižan zvuk.

Uređaj se može iskoristiti u raznovrsne svrhe. Primjerice, možeš ga prikvačiti uz ogrlicu svog kućnog ljubimca i na taj način pratiti njegovo kretanje. Ili koristiti ga kao čuvara bicikla. Mališan ti pobjegne iz kućnog vrtića, a mobitel te odmah alarmira. Bluetooth tracker ti može pomoći i u drugim raznim prigodama, samo moraš biti kreativan i dosjetiti se!

Olakšaj si svakodnevicu i nabavi ovakav uređaj po povoljnoj CIJENI