USKORO...

Objavljen program konferencije WinDays15!

16.03.2015 u 10:29

Bionic
Reading

Dobra zabava, networking, zanimljiv program i ugledni predavači samo su neki od razloga za prijavu na 15. po redu WinDays konferenciju

Ostalo je još 40-ak dana do najvažnijeg poslovno-tehnološkog događanja u regiji, jubilarne WinDays15 konferencije, koja svake godine okupi više od 1500 sudionika, a ove će posjetiteljima omogućiti da prate više od stotinu zanimljivih predavanja, okruglih stolova i panel rasprava. Konferencija će se održati od 21. do 24. travnja u Umagu, a što sve sudionike tamo čeka, koji će predavači biti prisutni i koje će teme prezentirati, saznajte u netom objavljenom programu konferencije

Poslovni dio konferencije, 21. i 22. travnja, namijenjen je prije svega poduzetnicima i gospodarstvenicima, koje će zanimati okrugli stol 'Hrvatska 2020 – društvo u kome poduzetnik stvara blagostanje'. Nenad Pacek, utemeljitelj tvrtke Global Success Advisors, govorit će o konkurentnim poslovnim modelima za zemlje u razvoju, dok će Dražen Nikolić iz revizorske kompanije Ernst & Young predstaviti poslovne modele temeljene na tehnologijama budućnosti.

Teme o uspješnim poslovnim modelima i trendovima u upravljanju ljudskim potencijalima također će biti zastupljene pa će tako Ana Miletić iz SELECTIO grupe predstaviti rezultate istraživanja o uspješnim kompanijama u Hrvatskoj i zajedno s Nathalie Lerotić Pavlik, voditeljicom ljudskih resursa u Microsoftu Hrvatska, govoriti o 'high performance' organizacijama budućnosti. Olga Lamačkova iz Ernst & Younga govorit će o modernom upravljanju ljudskim resursima, a očekuje se veliki interes za temu utjecaja generacije novog milenija na postojeće organizacije i poslovne procese milenijalaca, koju će predstaviti Gabrielle Jackson.

Jedan od najzanimljivijih stranih predavača bit će Koen Gonnissen, bivši trener belgijske teniske reprezentacije i vlasnik tvrtke Mentally Fit Institute, koji će sudionicima konferencije predstaviti najnovija istraživanja na području neuroznanosti. Objasnit će sudionicima kako upravljati vlastitom energijom, postići veću osobnu učinkovitost u poslu i životu te koji su to devet ključnih elemenata koji čine uspješan tim.

Tehnološki dio konferencije koji će trajati od 22. do 24. travnja dovodi predavače poput Sandera Berkouwera, Marina Bezića, Damira Dizdarevića, Damira Dobrića, Vlatka Ivanovskog, Adisa Juge, Catalina Gheorghiua, Martina Kulova, Luke Manojlovića, Josipa Nadiha, Tonija Petrine, Roberta Petrunića, Ane Roje Ivančić, Mate Strgačića, Zvonimira Mavretića i mnogih drugih. Zadnji dan konferencije održat će se i zanimljiv okrugli stol na temu budućnosti poslovne produktivnosti.

Sudionike će na već kultnim WinDays partijima zabavljati popularni izvođači poput grupe Vatra, DJ dvojca Vanillaz te grupe Luminize, a u ponudi je i retrogaming zona za razonodu. Osim zabave, tu je i humanitarna akcija koja će biti usmjerena na pomoć Centru inkluzivne potpore IDEM koji provodi programe pomoći u učenju i angažira asistente u nastavi za djecu s teškoćama, s ciljem da se uključe u redovni sustav odgoja i obrazovanja.

Svježi WinDays Blog donosi intervju s Ognjenom Bajićem koji otkriva što očekuje od ovogodišnje konferencije koja je i njemu jubilej budući da je predavao na svakoj WinDays konferenciji do sada.

Najbolji uvid u to kako će izgledati ovogodišnji WinDaysi možete dobiti ako pogledate video u kojem popularnoj voditeljici Ivi Šulentić sve novosti otkrivaju Marko Matić, direktor WinDays15 Business konferencije i Tomislav Tipurić, direktor sadržaja WinDays15 konferencije.

Najava konferencije Windays 15