DAN BEZ PUNJENJA?

Novo Samsungovo prijenosno računalo ima mrcinu od baterije

08.08.2019 u 13:01

Bionic
Reading

S početnom cijenom od tisuću američkih dolara, Galaxy Book S dolazi u dvije boje s operativnim sustavom Windows 10 i Qualcommovim 64-bitnim procesorom Snapdragon 8cx

Skupa s Galaxyjem Note 10 iz Samsunga su najavili i novo prijenosno računalo s Qualcommovim procesorom, ugrađenom podrškom za povezivanje na mreže LTE i baterijom koja bi trebala trajati 23 sata.

S početnom cijenom od tisuću američkih dolara, Galaxy Book S dolazi u dvije boje (zlatna i siva) s operativnim sustavom Windows 10 i Qualcommovim 64-bitnim procesorom Snapdragon 8cx radnog takta do 2,84 GHz, podržanim s osam gigabajta RAM-a te s 256 ili 512 GB memorije za pohranu.

10 SAVJETA

Ovako uništavate svoj laptop, a da to niti ne znate

Pogledaj galeriju

Zaslon je dijagonale 13,3 inča (33,7 centimetara), pune HD razlučivosti. Tu su također dva utora za USB-C, audio ulaz za slušalice, utor za kartice microSD (pomoću koje je memoriju moguće proširiti do jednog terabajta) i SIM, ugrađen čitač otiska prsta, stereo zvučnici AKG s tehnologijom Dolby Atmos, pozadinsko osvjetljenje za tipkovnicu, Wi-Fi 802.11ac wi-fi...

Teži nešto manje od kilograma. Baterija kapaciteta 42 Wh trebala bi potrajati punih 23 sata prije punjenja, što ćemo rado provjeriti ukaže li nam se prilika.

Pomoću Microsoftove aplikacije Your Phone moguće ga je povezati s pametni telefonom za jednostavniji prijenos fotografija i drugih datoteka te sinkronizaciju e-pošte i drugih sadržaja, piše Gizmodo.