MNOGO OPCIJA

Novi Volkswagen Crafter stigao na tržište u 69 izvedbi, sviđa se i Indiri Radić

08.05.2017 u 15:42

Bionic
Reading

Gospodarsko vozilo koje će se proizvoditi u za to posebno namijenjenoj tvornici dostupan je u bezbroj kombinacija, ovisno o željama kupaca

Nova generacija Volkswagen Craftera stigla je na hrvatsko tržište sa širokim izborom opcija koje su dostupne kupcima. Na raspolaganju su četiri osnovna modela, tri dužine, tri visine te pogon gdje god želite, tako da je Crafter dostupan u 69 mogućih izvedbi, ovisno o odabranim kombinacijama. Tako pogon može biti prednji, stražnji ili na sve kotače, a mjenjač automatski ili ručni. Riječ je o potpuno novom modelu s niskim koeficijentom otpora zraka od 0.33 Cd, što je za ovakvo vozilo vrlo dobra brojka.

Volkswagen Crafter je opremljen novorazvijenim motorom koji je dizajniran za optimalan rad tijekom kratkih vožnji i za dugačka putovanja, a zadovoljava standard Euro 6 o čistoći ispušnih plinova. Dvolitreni TDI dizelaš razvijen je posebno za Crafter, a raspoloživ je s četiri različita stupnja snage: kupcu na raspolaganju stoji 102 KS, 122 KS te 140 KS ili biturbo izvedba sa 177 konja. Početna cijena s PDV-om iznosi 177.703 kune, a kvalitete novog Craftera potvrdila je i Indira Radić.

  • +2
Novi Volkswagen Crafter Izvor: Promo fotografije / Autor: Volkswagen