Superology Student Esports Tournament

Novi tjedan turnira: Osam tehničkih fakulteta snage će odmjeriti u novoj disciplini - Rocket Leagueu

03.11.2021 u 11:33

Bionic
Reading

Nakon uzbudljivog drugog tjedna natjecanja u kojemu je Fakultet elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje iz Splita odnio pobjedu u naslovu Counter Strike: Global Offensive pobijedivši Visoko učilište Algebra, pred nama je novi tjedan turnira Superology Student Esports Tournament

U trećem tjednu natjecanja timovi osam hrvatskih tehničkih fakulteta snage će odmjeriti u novoj disciplini - Rocket Leagueu. Rocket League kombinacija je vožnje automobila i nogometa stoga zahtjeva set vještina koje su vrlo specifične u odnosu na druge igre u ovom natjecanju. Također, timski rad i koordinacija ovdje će posebno doći do izražaja jer timove čine 2 igrača koji zajedno traže pobjedu protiv suparničkog tima, poručuje organizator Good Game.

Treći tjedan natjecanja podijeljen je na dva dana od čega će se četvrtfinale i polufinale igrati sutra, u četvrtak; dok su ogled za treće mjesto i veliko finale rezervirani za petak. Još je jedna specifičnost ovog naslova ta da se četvrtfinale igra u Bo3 formatu, polufinale i ogled za treće mjesto u Bo5 formatu, dok se finale igra u Bo7 formatu, što znači da su pobjedniku potrebna četiri dobivena meča kako bi ponio naslov pobjednika ove discipline.

Na voditeljskom i komentatorskom mjestu već uigranom Njoletu se ovog puta pridružuje Dred, koji u ovoj igri ima već 3000 sati, što je jednako 125 dana igranja, a dodatna poslastica live streama u četvrtak bit će ogled TVZ-a i Algebre kojeg će komentirati profesor TVZ-a Vladimir Šimović i direktor Algebre Hrvoje Josip Balen.

Podsjetimo, svakog tjedna Superology SET natjecanja igra se nova igra, ukupno njih 5. Svaki naslov donosi bodove koji se tijekom turnira zbrajaju kako bi odredili finalnog pobjednika cijelog turnira. Tim koji ponese naslov ukupnog pobjednika turnira svome će fakultetu osigurati profesionalnu streaming opremu kako bi se dalje popularizirao esport na tom fakultetu, dok su tjedni pobjednici nagrađeni nagradama sponzora.

Osim nagrada za natjecatelje organizatori turnira osigurali su gaming vouchere u vrijednosti 50€ za gledatelje koji točno prognoziraju ovotjednog pobjednika. Svojeg favorita možete staviti na prvo mjesto do početka prvog meča, tj. četvrtka u 18 sati na sljedećem linku - https://studentesportstournament.com/hr#pickem

Sve faze natjecanja gledajte uživo na Twitch i YouTube stranicama turnira u 18:00 sati i podržite svoje favorite.