PRIČA SE

Novi iPhone stiže već u ožujku, i to s novim imenom?

05.02.2020 u 06:46

Bionic
Reading

Jeftiniji model Appleovog pametnog telefona iPhone SE 2 navodno je u fazi probne proizvodnje i mogao bi se pojaviti tijekom ožujka ove godine, vjerojatno pod nazivom iPhone 9

O nasljedniku modela iPhone SE iz 2016. godine već se dulje nagađa. Pojavi li se doista tijekom nadolazećih mjeseci, najslabije izdanje moglo bi koštati od 399 američkih dolara.

Trebao bi biti opremljen Appleovim procesorom A13 s tri gigabajta RAM memorije te tehnologijama 3D Touch i Touch ID.

DIGITALNA ZABAVA

Ovo su najiščekivanije videoigre koje ćemo zaigrati u prvoj polovici 2020.

Pogledaj galeriju

Zaslon bi mogao imati dijagonalu od 4,7 inča (11,9 centimetara), uz vjerojatno mali obrub i zubić, a priča se i o znatno boljoj kameri nego u prethodnika. Izgledom bi trebao podsjećati na iPhone 8. Masovna proizvodnja, ako je vjerovati novim glasinama, mogla bi početi sredinom veljače.

Prvi ovogodišnji novi Appleov smartfon mogao bi biti primarno namijenjen tržištima u razvoju poput Indije. Očekuje se kako bi mogao pomoći da ukupni broj isporučenih iPhonea tijekom ove godine premaši 200 milijuna primjeraka.

U Appleu bi iPhone 9 mogli predstaviti uz ovogodišnje izdanje iPada Pro, koje bi trebalo imati procesor A13X Bionic i tri kamere, piše Tech Radar.