MOJPOSAO

Nove prilike u IT sektoru: Zapošljava Photomath i mnogi drugi

22.02.2021 u 12:12

Bionic
Reading

U suradnji s portalom MojPosao donosimo vam tjedni pregled atraktivnih poslova u IT sektoru. Izaberite favorita i javite im se već danas

Freshcells systems engineering GmbH je softverska agencija sa sjedištem u Düsseldorfu čiji dinamičan tim broji više od 70 zaposlenika. Tvrtka je uvijek u potrazi za najnovijim softverskim trendovima i rješenjima… i kvalitetnim kolegama! Trenutno zapošljavaju na pozicijama Fullstack Developer (m/ž), Senior Software Architect (m/ž) i Frontend Developer React (m/ž). Ako smatraš da svijet treba gledati 'van okvira', voliš slaviti uspjehe (kako vlastite, tako i tuđe) i želiš raditi u okruženju koje pruža ravnotežu između privatnog i poslovnog dijela života, javi im se do 22. ožujka.

S više od 50 godina duge naslijeđene tradicije izvrsnosti u industriji, Maistra uspješno razvija visokokvalitetan turizam u međunarodno prepoznatljivim odredištima – Rovinju, Vrsaru, Zagrebu i Dubrovniku. U cilju unaprjeđenja poslovanja traže nove talente na poziciji: Stručni suradnik u poslovnoj podršci (m/ž). Novim kolegama nude rad u dinamičnom i poticajnom okruženju, ulaganje u razvoj zaposlenika, osiguran topli obrok i plaćene putne troškove. Oglas ostaje aktivan do 28. veljače.

Zbog rasta poslovanja i širenja usluga, tim vrhunskih SAP konzultanata B4B traži pojačanje na poziciji: SAP konzultant za proizvodnju (m/ž). Idealan kandidat posjeduje prethodno radno iskustvo u području istraživanja i razvoja, aktivno se služi engleskim i njemačkim jezikom i izrazito je komunikacijski i informatički potkovan. Tvrtkina ponuda uključuje atraktivan paket beneficija, rad na projektima u različitim industrijama i tvrtkama u regiji te učenje od najboljih o rješenjima vodećeg svjetskog proizvođača poslovnog softvera SAP. Rok za prijavu na oglas ističe 5. ožujka.

Photomath, jedna od najpopularnijih obrazovnih mobilnih aplikacija na svijetu, ljudima želi dokazati kako učenje matematike može biti lako, ali i zabavno. Kako bi ostvarili svoju misiju, u potrazi su za novim kolegom/kolegicom na poziciji Math Animation Creator (m/ž), a njemu (ili njoj) nude fleksibilno radno vrijeme i rad od kuće, okolinu koja prepoznaje i nagrađuje predanost i uspjeh, mentora koji će olakšati prve dane u tvrtki te priliku za učenje i stjecanje novih znanja. Javi im se do 26. veljače.

Tau on-line, tvrtka s više od 20 godina iskustva u online poslovanju, koja brine o vodećem hrvatskom portalu za zapošljavanje MojPosao, zapošljava WPF Developera (m/ž). Idealan kandidat za posao posjeduje barem 1 godinu iskustva u razvoju softvera, a rad u WPF Frameworku ima u 'malom prstu'. Novom kolegi nude mogućnost rada od kuće, interne i eksterne edukacije, bonuse za uspješno završene projekte te rad na velikim internacionalnim projektima. Zvuči zanimljivo? Javi im se do 3. ožujka.