ZAPOŠLJAVANJE

Nove prilike u IT sektoru - pogledajte što se nudi ovog tjedna

29.06.2020 u 13:50

Bionic
Reading

U suradnji s portalom MojPosao donosimo vam tjedni pregled najatraktivnijih poslova u brzoširućem IT sektoru. Izaberite svojeg favorita i javite im se već danas

Kreativna si, znatiželjna i marljiva osoba? Želiš isprobati nešto drugačije? Rješenje nudi Raiffeisenbank Austria d.d.! Zaposli se kao Senior Backend Developer (m/ž) i postani dio tima koji korištenjem najnovije tehnologije doprinosi stvaranju sjajnog korisničkog iskustva. Nude ti agilnu radnu okolinu koja podržava učenje, dijeljenje znanja i istraživanje, zanimljive projekte, uporabu suvremenih tehnologija i daljnji osobni i profesionalni razvoj. Javi im se do 5. srpnja.

Terrakom je najmlađi nacionalni telekom operator s najpovoljnijim paketima na tržištu i najbržim fiksnim internetom. S obzirom da im se u bliskoj budućnosti otvaraju nove poslovne mogućnosti, zovu te da postaneš dio njihova tima na poziciji Tehničar mreže (m/ž). Novom 'Terrakomovcu' korisnik je kralj, a mlad i ambiciozan tim, mnoštvo izazova, bonusi za ostvarene rezultate, dodatne edukacije i rad u jednom od najdinamičnijih poslovnih područja dio su njihove svakodnevice. Ako im se želiš pridružiti, to možeš učiniti do 5. srpnja.

Entuzijastična si osoba koja traži uzbudljiv i izazovan posao? Na pravom si mjestu! Do 09. srpnja se možeš prijaviti za radno mjesto Junior DevOps Developer (m/ž) u tvrtki Maurer Electronics Split i time postati dijelom interdisciplinarnog tima koji razvija inovativna i cjelovita IT rješenja. Vrhunsko, inovativno radno okruženje, mogućnost daljnjeg usavršavanja, ravnoteža radnog i privatnog dijela života… samo su dio njihove ponude.

Tvrtka Tipico, najveća sportska kladionica u Njemačkoj, u potrazi je za osobom koja će spremno uskočiti u trenutno ispražnjene cipele Service managera (m/ž). Opis posla uključuje odgovornost za  upravljanje i pokretanje IT procesa, koordinaciju svih aktivnosti ponovnog uspostavljanja i oporavka nefunkcionalnih usluga te provođenje analize uzroka nastalih problema. Nude obuku i mogućnost dodatnih edukacija, rad s mladim i ambicioznim timom te atraktivan sustav nagrađivanja. Svoj životopis im pošalji do 6. srpnja.

SE-MARK je prepoznatljiv brend koji nudi cjelovita telekomunikacijska i informatička rješenja i pruža kvalitetnu podršku svojim korisnicima. U realizaciji svojih ciljeva oslanjaju se na kvalitetu educiranih i motiviranih zaposlenika, ali na tom području im u posljednje vrijeme nešto nedostaje. Preciznije, fali im Serviser za mobilne i telekomunikacijske uređaje / IT stručnjak (m/ž). Ako se želiš pridružiti njihovu timu, prijavi se na oglas do 2. srpnja.