budućnost komunikacija

Nokia i Deutsche Telekom traže startupove za novi program

08.03.2017 u 16:01

Bionic
Reading

Startup inkubator hub:raum pokreće program WARP Future Communication uz podršku Deutsche Telekoma i Nokie

Program WARP Future Communication osmišljen je kako bi potakao razvoj inovativnih komunikativnih usluga. Najboljim projektima DT i Nokia će omogućiti izlazak na tržište u roku od nekoliko mjeseci. 

Traže se startupovi koji razvijaju rješenja za komunikacijske usluge i povezana područja kao što su prepoznavanje govora, roditeljski nadzor, umjetna inteligencija, razmjena glasovnih poruka, digitalni život i općenito obogaćivanje iskustva glasovne i video komunikacije. 

Na raspolaganju će imati alate i resurse potrebne za razvoj, skaliranje i komercijalizaciju svojih usluga, kako s tehničke tako i s poslovne perspektive. Nokia će pokriti tehničke aspekte, DT distribucijske kanale, a hub:raum znanja i alate potrebne za izradu, testiranje, skaliranje i komercijalizaciju. 

Prijaviti se možete na WARP-ovim stranicama do 30. travnja.  

Program će se sastojati od radnih sastanaka, rada na daljinu (uz pomoć i podršku poslovnih partnera) te okupljanja krajem godine, do kada sudionici trebaju moći ponuditi dva-tri rješenja spremna za brz izlazak na tržište. Poželjno je da su ta rješenja kompatibilna s Nokijinim i DT-ovim platformama. 

Sudjelovanje je besplatno. Startupovi neće morati dati udio u svojim projektima i zadržat će svoje intelektualno vlasništvo. 

Više: WARP Future Communication